Bo z tej strony igły to może być nawet fajnieHahaha to dobra jesteś [emoji14] normalnie piszesz o tym jakby to przyjemność była
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dużo gorzej jest z "ostrej" strony igły [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bo z tej strony igły to może być nawet fajnieHahaha to dobra jesteś [emoji14] normalnie piszesz o tym jakby to przyjemność była
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Bodziakow z dl. rekawem mam duzo, z krotkim troche mniej. Spiochow tylko kilka, pajacy po kilka. Spodenek i bluz sporo na 62, na 68 musze dokupic. No i czapeczek i skarpetek dosc. Ale to po corce, na razie kupilam tylko 2 bodziaki.To dobrzekupuję pół na pół. A później będę dokupywać większe rozmiary po kolei
a dużo już masz ?
Tak tak potem chuda jak nie wiem bylam 40 cos wazylam ;D a ciaze zaczelam od niecalych 54 kg i 167 cm wzrostuAle wyroslas w wieku dojrzewania ? To nie duzo przytylas![]()
Ja bym bardziej obstawiala podloze infekcyjne. Ale moze byc i tak, ze w ciaxy to norma i nie oznacza nic. Kiedy masz wizyte?Dziewczyny mialyscie tak nisko w badaniach leukocyty i wysoko neutrofile? To anemiczne nie jest? Przepraszam, ze tak pytam, ale może któraś wie, a ja sie nic a nic nie znam.Zobacz załącznik 844007
To normalna waga. Nie za duza nie za mala[emoji6]tez tak wlasnie myslalamjak wyszlam ze szpitala mialam 3200
a urodzilam sie 3400 ;p
Do 10x dziennie twardnienia są normalne, nie martw się.@Marika92 , bierzesz coś na te twardnienia? Ja oczywiście przez biegunkę i twardnienia schizuje,żeby to nie było jakieś oczyszczanie przed porodem :/ Dziewczyny, macie czasem biegunki?
Fajnie jakby synek ważył tyleTo normalna waga. Nie za duza nie za mala[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Nie no, tego tluszczu tez troche jest. Niestety mam tendencje do tycia i jak nie jestem na diecie to tyje. A do tego jeszcze ta woda no i taki efekt[emoji53] A...no i jeszcze fajki rzucilam wraz z pozytywnym testem, a to yez pewnie ma wplyw.Tym bardziej że to woda robi cuda z Tobą, a nie tłuszcz co masz poradzić. Nie masz na to wpływu. Przecież niejesz 1kg cukierkow ,tortów i 3 obiadów kochana także nic się nieprzejmuj przynajmniej sie staraj[emoji8]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zrobilam dokladnie to samo[emoji3]A ja odstawiłam tabletki 3 mce przed staraniami po po odstawieniu jest duża szansa na bliźniaki a ja nigdy nie chciałam![]()
![]()
Tabletki nie robia takich rzeczy. Wlasnie reguluja cykl i czesto lekarze je przepisuja jak ktos nie moze zajsc w ciaze i od razu po odstawieniu sie starac.Ja zawsze chciałam bliźniaki, ale bałam się innych skutków ubocznych, jakiś wad wrodzonych itd., że organizm po tabletkach może dziwnie reagować itd... [emoji15]
![]()