Nowaja16
Fanka BB :)
A różnią się tygodniami pomiary np główki brzuszka ?Wrzuc przepis w wolnej chwiliMoje dziecko jest zawsze mlodsze o tydzien noz z om
Napisane na HUAWEI TAG-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A różnią się tygodniami pomiary np główki brzuszka ?Wrzuc przepis w wolnej chwiliMoje dziecko jest zawsze mlodsze o tydzien noz z om
Napisane na HUAWEI TAG-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
No [emoji4] [emoji4]Już niedługo się przekonamy[emoji5]
Moja zawsze mowi że +- 2 tygodnie to norma moja Marysia też zawsze wychodziła młodsza i teraz też tydzień młodsza wychodzi i główka i kość udowa25 tydzień i 6 dzień ale już na polowkowym data o tydzien do tylu się zmienila
I dobrze czasami trzeba tak odreagować [emoji5] smacznego i kolorowych snow [emoji5]Hej kobietki, słaby dzień dzisiaj. Większość przespalam. Chyba przez pogodę, śnieg jak w zimie. Zdążyłam Was nadrobić zaraz lekka kolacja i znowu idę spać.
Patrzę na Wasze wypieki i sama sie zastanawiam czy cos nie zrobic. Tylko ze nas w święta nie ma. Mój mąż ma dyżur w niedzielę od 7 do 19, ja jadę do moich rodziców z córka a w poniedziałek jesteśmy u teściów a mąż ma potem nocny dyżur. Standard już u nas.
Dziś trzeci dzień bylam na diecie lekkostrawnej po ataku bólu wątroby. Pewnie dlatego taka senna, ale mam wrażenie że obrzęki zeszły.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zaraz sprawdzę moje to Ci dokładnie napiszęA różnią się tygodniami pomiary np główki brzuszka ?
Myślę, że taki etap tylko i jeszcze 3 razy nadrobi teraz dzieci podobno mają takie "skoki " jeśli chodzi o rosniecie. No chyba że będzie poprostu taka kruszynka. Niemartw sie słonko [emoji8]Ja juz w domu po usg mała waży 785 gram trochę się załamałam bo bpd ma trochę za małe![]()
U mnie jest tak samo [emoji16] zależy od dnia i od godziny, ale nigdy mi to uczucie w niczym nie przeszkadzaCiekawe jaki mój będzie łobuz czy spioszek bo teraz ma różne dni [emoji5]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też nie [emoji4] chociaz nawet wolę kopniaczki [emoji5]U mnie jest tak samo [emoji16] zależy od dnia i od godziny, ale nigdy mi to uczucie w niczym nie przeszkadza![]()
![]()