Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Dziewczyny my juz oczekujemy zajączka a wy? [emoji2] . Corci się nudziło i mamusiu zróbmy coś dziś no i co tam biedna mam mogła hehe było coś z niunia porobić [emoji1]. Dajcie opinie [emoji6]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na polowkowym mialam.A dziewczyny macie już wpisany stopień dojrzałości lozyska?
ŚwietneDziewczyny my juz oczekujemy zajączka a wy? [emoji2] . Corci się nudziło i mamusiu zróbmy coś dziś no i co tam biedna mam mogła hehe było coś z niunia porobić [emoji1]. Dajcie opinie [emoji6]![]()
![]()
![]()
Jola no nie zalamuj mnie[emoji33] Glowka wieksza od slodyczy?! Co to za lekarka?Jeśli mam być szczera to powiedziała, że to norma ale potem przeszła do opieprzania mnie za jedzenie cukru, bo powiedziała, że ta głowka przez to może byc taka duża. W każdym bądź razie kazała sie nie martwić i nakazała dietę. Ale u Ciebie te pomiary aż tak sie nie różnią. Nie martw się![]()
Jakie fajne[emoji3]Dziewczyny my juz oczekujemy zajączka a wy? [emoji2] . Corci się nudziło i mamusiu zróbmy coś dziś no i co tam biedna mam mogła hehe było coś z niunia porobić [emoji1]. Dajcie opinie [emoji6]![]()
![]()
![]()
Tak mi powiedziała, że przez objadanie sie Staś jest większy niż powinien. Lekarka jedna z najlepszych w WarszawieJola no nie zalamuj mnie[emoji33] Glowka wieksza od slodyczy?! Co to za lekarka?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Głowa duża od cukru??? Pierwsze słyszę. Ja teraz jem słodkie jak oszalała, a główka poniżej średniej. Z synem słodyczy jadłam mało, a na wspomnienie jego głowy, aż mnie w kroku boli [emoji14]Jeśli mam być szczera to powiedziała, że to norma ale potem przeszła do opieprzania mnie za jedzenie cukru, bo powiedziała, że ta głowka przez to może byc taka duża. W każdym bądź razie kazała sie nie martwić i nakazała dietę. Ale u Ciebie te pomiary aż tak sie nie różnią. Nie martw się![]()
Kurcze no pierwsze slysze zeby to mialo wplyw na wielkosc dziecka. Myslisz, ze tak moze byc na prawde?Tak mi powiedziała, że przez objadanie sie Staś jest większy niż powinien. Lekarka jedna z najlepszych w Warszawie