Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pewnie wszyscy babki piekąJaka cisza dzisiaj..![]()
Pewnie wszyscy babki pieką![]()
Ja olewam i w tym roku przyjeżdżam na gotowe. Chętnie bym coś upiekła, ale roczne dziecko + ciąża + pełen etat wystarczy do szczęścia, szczególnie że ostatnio młody się budzi, zanim ja się położę spać. Może w sobotę zrobię babkę dla przyjemności...Ja nie mam nic jeszcze [emoji23]
W planach sernik w sb ale jak to plany zawsze mogą ulec zmianie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też nic nie mam [emoji14] i nie muszęJa nie mam nic jeszcze [emoji23]
W planach sernik w sb ale jak to plany zawsze mogą ulec zmianie
Ja olewam i w tym roku przyjeżdżam na gotowe. Chętnie bym coś upiekła, ale roczne dziecko + ciąża + pełen etat wystarczy do szczęścia, szczególnie że ostatnio młody się budzi, zanim ja się położę spać. Może w sobotę zrobię babkę dla przyjemności...
Właśnie moja przyjaciółka tez ma problem z córka 9 miesięcy od tyg noc w noc się budzi i nie śpi edzia wykończona w 6 tyg ciazy a rano do pracy chodzi masakra ...
ale małej chyba żeby wychodzą
To trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki i badania!Idę stąd, bo rano muszę wstać. Smigamy na usg wątroby Ł, potem ponowne badania krwi, a potem odebrac wyniki tomagrafii(trzymajcie kciuki) a potem wyjeżdżamyWracamy w niedzielę rano, bo Ł ma dyżur
Wesołych świąt!
Niech Nam wszystkim idzie w dzieci, a nie w boczki!![]()
Moja koleżanka ma na 20 kwietnia [emoji16][emoji16] jedyne co to brzuch jej się już trochę obniżył (tak mowi) [emoji16]
![]()
Ja juz zakonczylam na dzis. Ciag dalszy jutro[emoji6]Pewnie wszyscy babki pieką![]()