reklama

Lipcowe mamy 2018

Maz tez to mowi .. coraz czesciej

zle sadze ze po porodzie many duzo sil tz ja tak mialam
Pierw zobacze jak daje rade sama
No I tescie sa na3 tyg u nas moze wtedy jak tesciowa bedzue gotowac ja obadam jak z moja organizacja I dwojki [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie starszak będzie przynajmniej 5h dziennie w żłobku, ktoś z rodziny na początku może też pomoże, ale teraz zastanawiam się, czy nie wziąć niani na pół etatu i nie zostać w pracy na pół etatu. Próbuję rozkręcić firmę i nie chcę zaczynać od nowa po powrocie z macierzyńskiego. Bo tak, żeby mieć nianię po to, żeby odpocząć i się wyspać, to mnie nie stać niestety.

reklama
Masz jakiś sprawdzony krem z filtrem ? A w sierpniu się jeszcze nada krem ? Bo ja jednak końcówka lipca, dwa tygodnie w domu. I wyjdę dopiero z malutka w połowie sierpnia.

Straszne te psikusy. Już mam stresa straszny.. kopnęła dzisiaj dwa razy.. :( jak się to nie zmieni będę miała po świętach.

Jak was podgonie to wstawię Ci co zamówiłam :)

Zazdroszczę :) wypoczywajcie. Należy Wam się :*

Ola :no2::surprised: haha :biggrin2:
Hania mi się schowała trochę za łożysko - ale jak popatrzyłam na brzuch, to widziałam, że cały dosłownie chodził, a ja ledwo co czułam [emoji23]

A dzisiaj była pizza... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ogólnie tak, trochę lepiej się czuje, nie tak na maxa słabo a to już coś.. dzięki :*

@Margana, wrzucanie zdjęć takich drożdżówek powinnobyć zakazane w ciąży, bez możliwości spróbowania...! Ciasteczka też super i pomysł z królikiem sweet <3

@klaudiaa975, to żeś pojechała z tą ilością ubranek... :o

Mi espumisan + nospa pomogły

Hahahah żyję! Ale kupiłam w końcu 1 ciążowe w H&M. Byłam w złotych, bo za cholerę nie wiedziałam gdize jest dział ciążowy, ale tam jest raptem kilka wieszaków... ale tam i w reserved namierzyłam się tyle, że myślałam że umrę albo się porzygam. Na przyszłość podobno w promenadzie jest więcej. Powodzenia jutro na wizytach..! :*

Kurde. Mi nikt nie mówił w jakim wieku jest jaka część Maxa :errr::eek:
Haha, ciagle ktos tu wrzuca jakies dobre zarelko to tym razem ja[emoji3]
A jak pachnie w calym mieszkaniu[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A moja kumpela w ogóle nie sika... Zawsze gdy gdzieś idziemy ja chodzę a oba nigdy... Nawet u niej w domu jak jesteśmy to w ogóle.... Ja zawsze jestem w szoku... W poprzedniej ciąży też nie chodziła [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Zazdroszczę jej... Ja zawsze nawet bez ciąży chodziłam często..

p19u3e3keu1ibtzb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Ja sie juz boje tego niespania. Juz sie wygodna zrobilam[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja też. Jak nie wyspie się do 10 to dzień do d...
Dzisiaj pilnowałam córki brata, dała mi się wyspać do 11 , sama oglądała bajki , leżałam do 14 , przysypialam a ona kochana się bawiła, malowała. Ale to już jednak 5lat , z malutkim będę musiała się przyzwyczaić do wstawania na zawołanie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry