• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

I jak sobie z tym radzić ? To chwilowe ? Dziecko jest starsze "bardziej rozumne" i chce po prostu ciągle bliskości mamy tak ?

Taki okres musi minąć ale męczący strasznie jak w dzień musisz mieć energię a w nocy nie śpisz bo dziecko tez nie śpi
Od mojej edzi budzi się między 2-5 rano nie soi potem zaśnie i wstaje po 7:00 [emoji58]
Współczuje jej i aż się boje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ah, to tak. Kiedys pisalysmy o tym, ze ja raz sprobowalam upiec ciasteczka jaglane i nie podobaly mi sie. Zrazilam sie[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Jest sporo jaglanych ciastek ;)
A te moim zdaniem dobre są i kokosowe ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ogólnie tak, trochę lepiej się czuje, nie tak na maxa słabo a to już coś.. dzięki :*

@Margana, wrzucanie zdjęć takich drożdżówek powinnobyć zakazane w ciąży, bez możliwości spróbowania...! Ciasteczka też super i pomysł z królikiem sweet <3

@klaudiaa975, to żeś pojechała z tą ilością ubranek... :o

Mi espumisan + nospa pomogły

Hahahah żyję! Ale kupiłam w końcu 1 ciążowe w H&M. Byłam w złotych, bo za cholerę nie wiedziałam gdize jest dział ciążowy, ale tam jest raptem kilka wieszaków... ale tam i w reserved namierzyłam się tyle, że myślałam że umrę albo się porzygam. Na przyszłość podobno w promenadzie jest więcej. Powodzenia jutro na wizytach..! :*

Kurde. Mi nikt nie mówił w jakim wieku jest jaka część Maxa :errr::eek:
W ciągu pół roku myślę , że uda mi się we wszystko ja ubrać :) Espumisan zwykły można ? Czy takie saszetki dla dzieci ?

Ja wogole mie wiem jak pójdę do kościoła bo mi od razu słabo ciepło ciśnienie .. na dodatek ciężko będzie usiąść wiec nie wiem jak to ogarnę ..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też. Jak nie wyspie się do 10 to dzień do d...
Dzisiaj pilnowałam córki brata, dała mi się wyspać do 11 , sama oglądała bajki , leżałam do 14 , przysypialam a ona kochana się bawiła, malowała. Ale to już jednak 5lat , z malutkim będę musiała się przyzwyczaić do wstawania na zawołanie :)
No dokladnie. Moja tez daje mi sie wyspac, a teraz sie zacznie. Bo watpie zeby mi sie tak laskawe drugie dziecko trafilo[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry