Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie teżBuuuu u nas cieplutko, słoneczko [emoji364] aż chce się spacerować![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzieki! Juz sie dowiedzialam. M mi nie kupil cukru i teraz z reszta musze czekac az wroci[emoji53]Zależy... Generalnie tak, prawie zawsze [emoji6]
![]()
Ojej, wspolczuje wydatku. Dobrze, se mieli taka opone.Aaaa dziewczyny roznosi mnie. Pojechaliśmy na zakupy i nie wiadomo na czym przecielismy oponę w nowym aucie. Pomijam ze to dość nietypowe opony i jedna kosztuje prawie 800 zł. Wściekła jestem na maksa. Jedyne co dobre to to, ze u dealera mieli taka zeby nam wymienić. Brak słów.
W ogole weszlam na wagę i schudlam 1,5 kg. W czasie lekkostrawnej diety zeszly wszystkie obrzęki. Teraz mi się wydaje, że brzuszek zmalał. Na razie Was nie nadrobie, muszę ogarnąć jakis obiadek
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczorajsze zajaczki robilam z przepisu na babke. Wydaje mi sie, ze najlepszy pomysl.Kobitki [emoji6] wstawiłam właśnie sernik do piekarnika i mam do was pytanko. Znalazłam takie oto foremki. A że ja kucharzem jestem nie cukiernikiem to kompletnie nie wiem z jakiego ciasta mogę je zrobić? Coś prostego, proszę [emoji4] takiego bardzo prostego bo mój mózg ma ograniczone myślenie [emoji16][emoji23][emoji23]![]()
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak naprawdę z prawie każdegoKobitki [emoji6] wstawiłam właśnie sernik do piekarnika i mam do was pytanko. Znalazłam takie oto foremki. A że ja kucharzem jestem nie cukiernikiem to kompletnie nie wiem z jakiego ciasta mogę je zrobić? Coś prostego, proszę [emoji4] takiego bardzo prostego bo mój mózg ma ograniczone myślenie [emoji16][emoji23][emoji23]![]()
A podasz mi taki przepis? Nie lubie tobic z "niesprawdzonych" z internetu..Ja wczorajsze zajaczki robilam z przepisu na babke. Wydaje mi sie, ze najlepszy pomysl.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Podczas przeziębienia cukry szaleją a wyniki morfologii też są zaburzone
Nie ma sprawy. Prosze[emoji3]A podasz mi taki przepis? Nie lubie tobic z "niesprawdzonych" z internetu..