Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Mmmm zjadłabymmoje zajaczki z twarzy podobne zupełnie do nikogo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] [emoji6]
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
![]()
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mmmm zjadłabymmoje zajaczki z twarzy podobne zupełnie do nikogo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] [emoji6]
![]()
No powiem ci, ze smak mają dobry. Ale mam dosc drobne te foremki i nie widać "mordki" zajączka chodź w foremce jest wybita razem z kokardą pod szyją [emoji849]Mmmm zjadłabym
Odpoczywam - leżę z laptopem i projektuję wzór na chustecznik i na "pudełko dla Hani"Agaaaa odpoczywaj jutro znów się napracujesz
Wyglądają bardzo apetyczniemoje zajaczki z twarzy podobne zupełnie do nikogo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] [emoji6]
![]()
A co kiedyś można sobie pozwolić na lenistwoJa też dostałam zakaz i do tego mój z lekka obrażony w sumie to sama na siebie zła jestem bo po co ruszyłam ta rybe.. No ale już nauczkę i więcej nie będę [emoji5]
No tak najbliższe 3 miesiące lenistwa [emoji3]A co kiedyś można sobie pozwolić na lenistwo [emoji5]
Hahaha najważniejsze że dobrze smakują, a reszta to tam pikus[emoji2] i tak po nich sladu nie bedzie[emoji5] [emoji5]No powiem ci, ze smak mają dobry. Ale mam dosc drobne te foremki i nie widać "mordki" zajączka chodź w foremce jest wybita razem z kokardą pod szyją [emoji849]
Hahaha Ty jesteś niesamowita wiecznie coś tworzysz [emoji123]Odpoczywam - leżę z laptopem i projektuję wzór na chustecznik i na "pudełko dla Hani"![]()
![]()
No wlasnie bo potem już koniecNo tak najbliższe 3 miesiące lenistwa [emoji3]
Dokładnie potem to pewnie na takich wysokich obrotach będziemy, że będzie brakowało czasu żeby się wysikac [emoji2]No wlasnie bo potem już koniec [emoji5]