reklama

Lipcowe mamy 2018

Soczewica to standard w domu? Nigdy w życiu jej nie jadłam [emoji16][emoji16][emoji16] jaglana też jest u mnie raz na 6 lat [emoji16] używam tylko gryczanej i jeczmiennej

f2w39n7303c24ozn.png
Kasze w domu mam chyba wszystkie możliwe, plus kilka odmian soczewicy, fasoli, ciecierzycę, itd [emoji6]
Ale - ja jestem wege, i poza warzywami i owocami to właśnie kasze i strączki stanowią podstawę naszego jedzenia [emoji23]
Plus sporo nasion, orzechów i takie tam [emoji6]
A z jaglanej to już robiłam chyba wszystko (tzn dawałam ją do deserów, ciast, kremów, pasztetów, kotletów, sosów, zapiekanek, sałatek, past, itd) [emoji23]

(a tam jest literówka, bo miało być "mam w domu" ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Na przyszłość to poprostu jedz na IP jak tak bardzo się martwisz. Zbadają będziesz wiedziała że jest ok. A co do tego że cię zostawia. Zawsze mozesz odmówić przyjęcia na oddział albo wypisać się na własne życzenie.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, tylko potem czesto robia problemy przy kolejnym przyjeciu, jak by cos sie dzialo.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dziewczyny przezylam szok jak zdjelam skarpetki do mycia[emoji33] Masakra jakie obrzeki[emoji53] A tu jeszcze tyle czasu do konca, co to bedzie dalej[emoji20]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Kasze w domu mam chyba wszystkie możliwe, plus kilka odmian soczewicy, fasoli, ciecierzycę, itd [emoji6]
Ale - ja jestem wege, i poza warzywami i owocami to właśnie kasze i strączki stanowią podstawę naszego jedzenia [emoji23]
Plus sporo nasion, orzechów i takie tam [emoji6]
A z jaglanej to już robiłam chyba wszystko (tzn dawałam ją do deserów, ciast, kremów, pasztetów, kotletów, sosów, zapiekanek, sałatek, past, itd) [emoji23]

(a tam jest literówka, bo miało być "mam w domu" ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png
Uwielbiam soczewicę, zwłaszcza zieloną. Mogę ugotować i łyżka zajadać bez niczego. A mój syn razem ze mną :D

w57v9n73fe3ysoga.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry