Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Coś Ty oszalalas? Teraz masz dowód że to na bank woda którą szybko zniknie po porodzie [emoji5]Bylam pewna, ze sie tak po prostu spaslam[emoji20]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Coś Ty oszalalas? Teraz masz dowód że to na bank woda którą szybko zniknie po porodzie [emoji5]Bylam pewna, ze sie tak po prostu spaslam[emoji20]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Spokojnie, nie mozliwe zeby taka igielka dijsc do dzidzi[emoji3]Ja się właśnie tak wystraszyłam... robiłam sobie zastrzyk i jak zwykle bardziej w bok brzuszka, chwyciłam kawałek skóry, zaczęłam robić zastrzyk i mały nagle zaczął bardzo się ruszać.. Tak się wystraszyłam że wyjęłam igłę... Ale to chyba nie możliwe żebym mogła go ukłuć...![]()
A poza tym kupiłam sobie na wiosnę marynarkę czerwoną i oczywiście małemu kilka ciuszków
ale zdjęć nie robiłam a już wstać mi się nie chce![]()
..
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Tak wszystko dzis. Zlapalam 10 srok za ogon. Ale przesadzilam. Teraz wstawalam siku a lezalam na olecach to taki bol mnie zlapal ze stanac nie moglam. Ehhhh poszalalam to twraz mam za swoje.O matko! To zes sie narobila, tak wszystko na raz? Ja to juz musze etapami.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Więc kupiłam coś czerwonegoFacebook chyba chce ci coś powiedzieć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]![]()
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Jem slodycze, ale nie jakos przesadnie. Kurcze, chyba musze bardziej ograniczyc[emoji53]Tak wszystko dzis. Zlapalam 10 srok za ogon. Ale przesadzilam. Teraz wstawalam siku a lezalam na olecach to taki bol mnie zlapal ze stanac nie moglam. Ehhhh poszalalam to twraz mam za swoje.
A co do obrzekow,to duzo jesz slodkiego? Mi ginka mowila zeby zarowno sol jak i cukier ograniczyc bo glownie to zatrzymuje wode.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahahah dobrze się składa [emoji23][emoji23][emoji23]Więc kupiłam coś czerwonego
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Oliwkaaaa uważaj na siebie i się oszczedzajjjjTak wszystko dzis. Zlapalam 10 srok za ogon. Ale przesadzilam. Teraz wstawalam siku a lezalam na olecach to taki bol mnie zlapal ze stanac nie moglam. Ehhhh poszalalam to twraz mam za swoje.
A co do obrzekow,to duzo jesz slodkiego? Mi ginka mowila zeby zarowno sol jak i cukier ograniczyc bo glownie to zatrzymuje wode.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie kochana nie umiem ,jak nic nie robie to nie robie. A jak sie zlapie to jak glupia. Naschylalam sie dzis nagimnastykowlam a teraz jak sie zastalam i chcialam wstac to bol.w ledzwiach mnie zlapal. Ale fakt musze zwolnic zeby poznoek nie zalowac i pluc sobie w brode.aOliwkaaaa uważaj na siebie i się oszczedzajjjj
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Zobacz moze to cos da..Jem slodycze, ale nie jakos przesadnie. Kurcze, chyba musze bardziej ograniczyc[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017