Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
No niewidze innej opcji [emoji8]Matko kochana trzymaj sie dobrze ze pojechalas. Dadza ci leki i bedzie ok.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No niewidze innej opcji [emoji8]Matko kochana trzymaj sie dobrze ze pojechalas. Dadza ci leki i bedzie ok.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Lekkie są ale na szczęście wszystko pozamykaneO nie! Przykro mi bardzo[emoji20] A skurcze masz?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Dzieki[emoji8]Jej niunia trzymaj się mocno jestem z tobą [emoji10]. Jesteś pod dobrą opieka wszystko bd ok[emoji4]
![]()
Niedziekuje[emoji8] [emoji8] [emoji8]Oj [emoji20]
dobrze, że pojechałaś, i że jesteś pod opieką...
Będzie dobrze... Trzymam kciuki [emoji106]
![]()
Muszą [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Będzie dobrze kochana w szpitalu nad tym zapanuja :*
To tak jak ja. W pierwszej ciąży byłam 8 lat temu i w 2 trymestrze czułam się znakomicie. W 6 miesiącu byłam na wakacjach, spałam pod namiotem i biegałam po błędnych skałach. A teraz niedługo kończę 34 lata i czuję się jak kapeć, a po krótkim spacerze boli mnie brzuch i kręgosłup.
Ojejku, dobrze, że pojechałaś. Powodzenia, będzie dobrze, bo już jesteś pod dobrą opieką.No czułam się na prawdę kiepsko
Tak tak i przez brzuch i dopochwowo mały ma 950 gram a w poniedziałek miał 750 u mojej lekarki także sporo przybrał mój królewicz a ktg tak nielubi tak walczył z nim że szok. Leży tu taka dziewczyna że mna i wychodzi co chwilę na fajkę wrrrr jakbym ja tak w ten głupi łeb zdzielila...A tak z przyjemniejszych spraw robili Ci usg?:*
To cale szczescie. Trzymajcie sie tam z synusiem! Trzymam za Was kciuki z calych sil!Lekkie są ale na szczęście wszystko pozamykane