• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

To cale szczescie. Trzymajcie sie tam z synusiem! Trzymam za Was kciuki z calych sil!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Nie dziękuję [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] no mam nadzieję że wszystko da się wyciszyć i szyjka niepoleci dalej:/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak tak i przez brzuch i dopochwowo mały ma 950 gram a w poniedziałek miał 750 u mojej lekarki także sporo przybrał mój królewicz a ktg tak nielubi tak walczył z nim że szok. Leży tu taka dziewczyna że mna i wychodzi co chwilę na fajkę wrrrr jakbym ja tak w ten głupi łeb zdzielila...

To już duży chłopczyk super kochana :* daj spokój co ona ma w głowie biedne to dzieciątko w brzuszku

Mam pytanko. Ostatnio z K wymienialiśmy łóżko i patrząc ten na to, że niedługo pojawi się dziecko chcemy kupić coś takiego jak nieprzemakalne prześcieradło. Któraś ma? Używa? Możecie coś polecić? I jeszcze jakaś fajna narzutę która się szybko nie zniszczy [emoji6]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam, ale dostałam więc jeszcze nie testowalam :)

f2w39n7303c24ozn.png

Tak tak i przez brzuch i dopochwowo mały ma 950 gram a w poniedziałek miał 750 u mojej lekarki także sporo przybrał mój królewicz a ktg tak nielubi tak walczył z nim że szok. Leży tu taka dziewczyna że mna i wychodzi co chwilę na fajkę wrrrr jakbym ja tak w ten głupi łeb zdzielila...

Spory już chłopczyk [emoji4][emoji4] chwilą moment i będzie kg

f2w39n7303c24ozn.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry