Margana
Fanka BB :)
Kurcze ciezko mi uwierzyc w takie zdrowe wczesniaki, ale moze mam zle diswiadczenia. Oby faktycznie nic jej nie bylo!6 lat ma mała
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurcze ciezko mi uwierzyc w takie zdrowe wczesniaki, ale moze mam zle diswiadczenia. Oby faktycznie nic jej nie bylo!6 lat ma mała
No nareszcie, to odpoczywaj!Cześć dziewczyny. Mnie już też skurcze brały od rana ale leki wzielam i minęło. Dobrze, że w środę już wizyta. Dzisiaj trochę więcej odpoczne
Ale slicznie wygladasz! I brzuszek taki okraglutki[emoji4]![]()
super ta aplikacja
Mam zabawę na pół dnia hahah
Sliczny brzuszek[emoji4]Ja mam adorable app
Tez fajna![]()
![]()
Kurcze ciezko mi uwierzyc w takie zdrowe wczesniaki, ale moze mam zle diswiadczenia. Oby faktycznie nic jej nie bylo!
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Super[emoji3]Naprawdę są kochani i nic mi nie pozwalają robić tzn odnieść talerza nawet![]()
Takie zawodowe[emoji6]Maja często kontrole szczególnie okulista i neurolog i naprawdę mała zdrowa może ciut drobniejsza niż rówieśnicy ale tak to nie widać różnicy
Nawet nie choruje jakoś tak szczególnie za często
A czemu ty masz złe doświadczenia?
U mojego kuzyna też 32 tydzień mała zdrowa. A koleżanka jak byłam w ciazy z Marysią urodziła 28 tydzień i też teraz fajna zdrowa dziewczynka w marcu 8 lat skończyła, po roku rodziła drugi raz tym razem chłopca i w terminieMaja często kontrole szczególnie okulista i neurolog i naprawdę mała zdrowa może ciut drobniejsza niż rówieśnicy ale tak to nie widać różnicy
Nawet nie choruje jakoś tak szczególnie za często
A czemu ty masz złe doświadczenia?