reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No i oby już więcej takich " przebojow " już nie było bo osiwieje do końca i na porodówke pójdę jak Pani pod 50tke [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Tyle z Nas tu trzyma kciuki, że już buc nie na prawa się dziać [emoji16] pocieszajace jest to, że zawsze się Ci ta szyjka ładnie wydluza po tych ekscesach szpitalnych

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
@Margana ja mam takie same odczucia co do siusiania. Co chwila chcę, wiec cieżko mi nawet na głupie zakupy wyjść i wrócic bez obawy czy wytrzymam. Robię siusiu, wstaję zrobię 2 kroki i znowu muszę. Ale aż tak jest tylko wieczorem. Czasami jak sikam to mam problem z dokładnym wysiusianiem bo czuję jakbym miała zwężone drogi moczowe w pewnych miejscach. Wyniki moczu wzorowe. Zgłaszałam to na ostatniej wizycie i wyszło na to, że to dziecko tak się układa. Mi 2 dni temu obniżył sie brzuch i młodego czuję tylko na dole, i jak wali po pęcherzu, to czasami biegnę do wc
Kurcze okropne jest to uczucie[emoji53] Ja do tego czuje przy tym taki ucisk na cale podbrzusze, tez tak masz?
Tez wyniki do tej pory idealne, zreszta zobacze jak teraz, bo w srode ide na badania, a ostatnio mi sie bardzo nasililo.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

@Margana ja mam takie same odczucia co do siusiania. Co chwila chcę, wiec cieżko mi nawet na głupie zakupy wyjść i wrócic bez obawy czy wytrzymam. Robię siusiu, wstaję zrobię 2 kroki i znowu muszę. Ale aż tak jest tylko wieczorem. Czasami jak sikam to mam problem z dokładnym wysiusianiem bo czuję jakbym miała zwężone drogi moczowe w pewnych miejscach. Wyniki moczu wzorowe. Zgłaszałam to na ostatniej wizycie i wyszło na to, że to dziecko tak się układa. Mi 2 dni temu obniżył sie brzuch i młodego czuję tylko na dole, i jak wali po pęcherzu, to czasami biegnę do wc
Ja też mam wieczne uczucie niedosikania... A na mieście zaliczam każda toaletę i w ten sposób daje radę :)

f2w39n7303c24ozn.png

Dziś nie na forum za bardzo nie było bo u mnie dziś była piękna, sloneczna pogoda i byłam na 3h spacerze... Z 7 lub 8 km zrobiłam z moim Kubą i psem [emoji16] było super, ale teraz plecy już bola i to bardzo... Obeszlismy całe miasto i pięć parków :) Pies miał radochę [emoji16] ale mnie te plecy to już zaczęły boleć pod koniec :) dobrze, że już bylismy blisko domu

f2w39n7303c24ozn.png
O matko, to ja bym musiala co najmniej 3 razy w krzakach sikac. Nawet normalnie na spacer wyjsc nie moge[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Kurcze okropne jest to uczucie[emoji53] Ja do tego czuje przy tym taki ucisk na cale podbrzusze, tez tak masz?
Tez wyniki do tej pory idealne, zreszta zobacze jak teraz, bo w srode ide na badania, a ostatnio mi sie bardzo nasililo.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Tak. Czuję jakby dziecko mi przygniotło wszystko na dole. Czasami jak siusiam to czuje jak młody zaczyna wariować, tak jakby byl przytulony do pęcherza i nie pasuje mu to że sie zmniejsza czy coś

O matko, to ja bym musiala co najmniej 3 razy w krzakach sikac. Nawet normalnie na spacer wyjsc nie moge[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
W domu byłam dwa razy zanim wyszłam... Później wyszliśmy z psem pod dom i weszłam znów na 4 pietro żeby zrobić siku (choć byłam 5mibut temu [emoji12])a mój z psem czekał na dole aż zejdę... A później w każdej toalecie miejskiej byłam :) ciągle mam uczucie pełnego pęcherza

f2w39n7303c24ozn.png

Taka 1,5 litra to powinnas wypic w ciagu dnia, wiec nie zdazy sie wygazowac. Sprobuj chociaz. Ja na prawde kiedys nie bylam w stanie napic sie wody, dopoki nie odkrylam tej lekko gazowanej. Na prawde jest roznica. Nic Ci nie szkodzi kupic jedna i sprovowac. Te smakowe sa na prawde najgorsze. Jedna wuelka chemia i cukier.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Spróbuję jutro. Tylko ja taką jedną dużą to w połowie dnia wypijam jak leżę, chyba , że trochę wyjde, w domu coś porobie to 1.5 na dzień czasem 2l. Zobacze czy przy takim moim odkręcaniu, zakręcaniu co chwilę bo wiecznie mam sucho w buzi się nie wygazuje na zero.

reklama
Tyle z Nas tu trzyma kciuki, że już buc nie na prawa się dziać [emoji16] pocieszajace jest to, że zawsze się Ci ta szyjka ładnie wydluza po tych ekscesach szpitalnych

f2w39n7303c24ozn.png
Chyba ona jedyna lubi tu przebywać, ale niech już się zlituje nade mną i da spokój do lipca z tymi wizytami [emoji3]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry