reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Chyba ona jedyna lubi tu przebywać, ale niech już się zlituje nade mną i da spokój do lipca z tymi wizytami [emoji3]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Lubi być pod nadzorem lekarzy [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Tak. Czuję jakby dziecko mi przygniotło wszystko na dole. Czasami jak siusiam to czuje jak młody zaczyna wariować, tak jakby byl przytulony do pęcherza i nie pasuje mu to że sie zmniejsza czy coś
Czyli to nic zlego, skoro nie tylko ja tak mam. Tylko jak my przetrwamy jeszcze 3 miesiace[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

W domu byłam dwa razy zanim wyszłam... Później wyszliśmy z psem pod dom i weszłam znów na 4 pietro żeby zrobić siku (choć byłam 5mibut temu [emoji12])a mój z psem czekał na dole aż zejdę... A później w każdej toalecie miejskiej byłam :) ciągle mam uczucie pełnego pęcherza

f2w39n7303c24ozn.png
Ah, czyli nie tylko ja tak mam[emoji6] To trzeba spacery planowac tylko tam gdzie toalety albo porzadne krzaki[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dziś nie na forum za bardzo nie było bo u mnie dziś była piękna, sloneczna pogoda i byłam na 3h spacerze... Z 7 lub 8 km zrobiłam z moim Kubą i psem [emoji16] było super, ale teraz plecy już bola i to bardzo... Obeszlismy całe miasto i pięć parków :) Pies miał radochę [emoji16] ale mnie te plecy to już zaczęły boleć pod koniec :) dobrze, że już bylismy blisko domu

f2w39n7303c24ozn.png
Podziwiam, za tyle km :)
Nie dałabym rady na tak długo wyjść już przez te moje bóle .. ale w maju też będziemy sobie w końcu spacerować po słoneczku ,bo już nam się marzy od grudnia. A wiecznie , jak nie zimno to śnieg, a teraz deszcze :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Spróbuję jutro. Tylko ja taką jedną dużą to w połowie dnia wypijam jak leżę, chyba , że trochę wyjde, w domu coś porobie to 1.5 na dzień czasem 2l. Zobacze czy przy takim moim odkręcaniu, zakręcaniu co chwilę bo wiecznie mam sucho w buzi się nie wygazuje na zero.
Nie, spokojnie. Ja tez czesto popijam[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Podziwiam, za tylko km :)
Nie dałabym rady na tak długo wyjść już przez te moje bóle .. ale w maju też będziemy sobie w końcu spacerować po słoneczku ,bo już nam się marzy od grudnia. A wiecznie , jak nie zimno to śnieg, a teraz deszcze :/
Ja od początku ciąży dużo spaceruje ale ja zawsze dużo łaziłam :) mam częste bole kregoslupa na dole później, ale jak wracam to odpoczywam i po kilku h mi mija :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Mi lekarz kazal kaxal przyjsc 30-32tc. Ale i tak mi powie sam jak bede dzwonic.
No u nas to nawet na wyprawke brakuje. Ja sama to juz nie wiem w czym bede chodzic[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ciągle tak ciężko ? Nic się nie zmienia ?:(
To ja w porównaniu do Ciebie nie powinnam narzekać. Bo w wyprawce zapisałam nawet termometr za 200zl :/
Szkoda , że twój nie ma żadnej podwyżki w pracy czy coś. Było by lżej. Gdyby K nie miał pracy za granicą to nie wiem czy dalibyśmy radę :/

Do góry