Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Oki[emoji8]Dawaj znać co Ci dzień przyniesie.. [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oki[emoji8]Dawaj znać co Ci dzień przyniesie.. [emoji8]
Śliczne [emoji7]Zakupy dla młodego. Oczywiście dres Romyi coś z disney store
![]()
![]()
![]()
![]()
@Karla88 torebka tez się przytrafila [emoji85]
![]()
Nooo, faaajna wyżerka [emoji106][emoji106][emoji106]Kurcze ja nie mam nawet jak nie jeść..! I same dobre tuczące rzeczy: lasagne jego mamy- mega! makaron, pizza, owoce morza- smażone... karczochy (pyszne!) ale pieczone z oliwa której nie żałująna deser lody, tiramisu itp.... wczoraj na kolacje wzięłam miskę sałaty bo brakowało mi czegoś lekkiego..!! [emoji16]
Co do pogody to jak przylecieliśmy- czwartek i piątek, padało. W piątek wręcz byly burze. Ale wczoraj już 17 st i słońce i coraz cieplej 3)
Do 10 dziennie jest normąDziewczyny jest jakaś norma do ilu razy twardnięcie brzucha jest ok, a po ilu razach dziennie trzeba konsultować z lekarzem?
Super [emoji106]![]()
super ta aplikacja
Mam zabawę na pół dnia hahah
witam po świątecznie
zaczęliśmy wczoraj 6sty miesiącjutro zaczynamy szkołę rodzenia a w piątek badania + glukoza.
powodzenia na wizytach
Ja do teraz nie wiem czy mam przeciwciala. Starszak zlapal rumien gdy ja bylam w 6 tyg. Nie sadze jednak zebym sie zarazila ani malutki w brzuszku.To super, podobno dużo ludzi przechodzi bezobjawowo i nawet nie wie. Chociaż teraz na majówkach jedną dziewczyna ma
Co się dzieje...?Oj czemu? Cos sie stalo, czy tak po prostu przed wizyta?
Chociaz ja tez cos zaczynam sie lekko martwic od wczoraj przez te dziwne objawy[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017