Agatka29
Fanka BB :)
Czyli termin na początek lipca ? Ja mam jutro 27+0 ciekawe ile u mnie ważyDziś 27+3
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czyli termin na początek lipca ? Ja mam jutro 27+0 ciekawe ile u mnie ważyDziś 27+3
Ooo takiej wagi jeszcze tu u nas nie było [emoji16][emoji16][emoji16]A ja właśnie wyszłam z gabinetu. Córcia potwierdzona na 100% [emoji3] wszystko dobrze, młoda waży już 1178 gram. Od teraz wizyty co 2-3 tygodnie, co mnie bardzo cieszy![]()
Haha, dobre. Z 6 miesiaca 3,5 kilo to wyczyn[emoji23]Margana, to Wam opowiem coś na temat nieślubnego dziecka
kumpela brała ślub w lipcu, urodziła w 3 króli. Jakby się nie liczyło to w ciąży byłaale jej teściowa chodziła po wsi i wszystkim opowiadała, że biedna wcześniaka urodziła
szkoda tylko, że dziecko ważyło 3,5 kilo
![]()
Czyli ja na wizycie będę miała tydzień mniej od CiebieDziś 27+3
Wow jaka juz duza[emoji3] Super, ze wszystko dobrze!A ja właśnie wyszłam z gabinetu. Córcia potwierdzona na 100% [emoji3] wszystko dobrze, młoda waży już 1178 gram. Od teraz wizyty co 2-3 tygodnie, co mnie bardzo cieszy![]()
Duża szansa, że tak [emoji106]Czyli ja na wizycie będę miała tydzień mniej od CiebieCiekawe czy mały przekroczy już 1 kg
![]()
Bardzo chce. Nie może się doczekać.A jak nastawienie na rodzenstwo?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Ja mam jutro skonczony 25 tydzień, tez jestem ciekawa ile u mnie waży, jutro się dowiemCzyli termin na początek lipca ? Ja mam jutro 27+0 ciekawe ile u mnie waży![]()
Pamiętam jak Malutki miał na pierwszej wizycie 1,11 cm w 7+0 [emoji173] Przecież to było jakby wczoraj, jak ten czas mija. Ani się obejrzymy a będziemy pokazywały fotki z roczkówDuża szansa, że tak [emoji106]
Rosną te nasze maleństwa [emoji16] a jeszcze niedawno były 1,5cm fasolki
![]()