kinga30
Fanka BB :)
A usg kiedy teraz bedziesz miała?Karoolka - piekna waga coreczki.
Ja juz po wizycie. Zwolnienie na kolejne dwa tygodnie. Sluchalam serduszka Malego.
W piatek gluuukoza - bleee..
Pozdrowienia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A usg kiedy teraz bedziesz miała?Karoolka - piekna waga coreczki.
Ja juz po wizycie. Zwolnienie na kolejne dwa tygodnie. Sluchalam serduszka Malego.
W piatek gluuukoza - bleee..
Pozdrowienia
Haha no tak kiedyś to się nosiło workowate sukienki na karczku zamiast eksponować brzuszek i starsze pokolenie dalej uważa, że brzuchy się ukrywa [emoji23]Moja mama dziś przeszła samą siebie...Szłam na sklepu a mama, weź się ubierz i nie afiszuj się tym brzuchem, bo nie wypada...padłam
Niezłe... Prawie oplułam monitorMoja mama dziś przeszła samą siebie...Szłam na sklepu a mama, weź się ubierz i nie afiszuj się tym brzuchem, bo nie wypada...padłam
Haha to ja też urodziłam wcześniakaMargana, to Wam opowiem coś na temat nieślubnego dziecka
kumpela brała ślub w lipcu, urodziła w 3 króli. Jakby się nie liczyło to w ciąży byłaale jej teściowa chodziła po wsi i wszystkim opowiadała, że biedna wcześniaka urodziła
szkoda tylko, że dziecko ważyło 3,5 kilo
![]()
Pierwszy oficjalny kilogram [emoji4] gratulacje [emoji8]A ja właśnie wyszłam z gabinetu. Córcia potwierdzona na 100% [emoji3] wszystko dobrze, młoda waży już 1178 gram. Od teraz wizyty co 2-3 tygodnie, co mnie bardzo cieszy![]()
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahaha a ja w kwietniu ślubowałam a w lipcu rodziłamHaha to ja też urodziłam wcześniaka5-miesiecznego [emoji23]
![]()
Ja widziałamA tak w ogóle, widzialyscie, że są już grudniówki? [emoji6]
![]()
Też jestem ciekawa bo my mamy ten sam termin a ja idę dopiero za tydzień [emoji16] a to mi da troszkę obraz ile moja Kruszynka ma teraz [emoji16]Ja mam jutro skonczony 25 tydzień, tez jestem ciekawa ile u mnie waży, jutro się dowiem [emoji5]️
Chyba milimetrów a nie cm [emoji16][emoji16][emoji16] w 7tc to chyba jeszcze cm nie byloPamiętam jak Malutki miał na pierwszej wizycie 1,11 cm w 7+0 [emoji173] Przecież to było jakby wczoraj, jak ten czas mija. Ani się obejrzymy a będziemy pokazywały fotki z roczków![]()