Karla88
Fanka BB :)
Nie smuć się :* Wiadomo, że dziwnie tak poznać kogoś kto przychodzi na Twoje miejsce ale przecież tam wrócisz![]()
no wiem ale to moje królestwo i ciezko mi go oddać
wiem jestem nienormalna ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie smuć się :* Wiadomo, że dziwnie tak poznać kogoś kto przychodzi na Twoje miejsce ale przecież tam wrócisz![]()
super zakupy
moje zakupy oprócz butelek![]()
kolory są w rzeczywistości ładniejsze
[emoji16]
![]()
gratulacjeA ja właśnie wyszłam z gabinetu. Córcia potwierdzona na 100% [emoji3] wszystko dobrze, młoda waży już 1178 gram. Od teraz wizyty co 2-3 tygodnie, co mnie bardzo cieszy
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wcale nie jesteś, ja miałam prawie łzy w oczach jak kierowniczka mi mówiła, że pewnie będzie musiała kogoś poszukać na moje miejsce, koniec końców nie wiem jak to będzie wyglądało bo nie zapowiada się żeby ktoś nowy przyszedł i chyba moją robotę podzieli. A jakbym była na Twoim miejscu i jeszcze miałabym fizycznie poznać tą osobę to poczułabym się odrzucona i jakaś tak odstawiona na dalszy tor, doskonale Cię rozumiem. Głowa do góry, wrócisz do swojego królestwa a w dodatku zyskasz synka [emoji7]no wiem ale to moje królestwo i ciezko mi go oddać
wiem jestem nienormalna ...
Wow [emoji16] pięknie widać [emoji16] a codziennie już tak mocno czujesz? Bo ja mam dni kiedy mocno i już się ciesZę, że tak już zostanie i znów prawie nic [emoji20]Tak Mały szalał w Wielką Sobotępierwszy raz udało mi się go nagrać
Link do: VID_20180331_213728.3gp
Na 1 lipca termin. Ledwo załapałam się na lipcowe mamusieCzyli termin na początek lipca ? Ja mam jutro 27+0 ciekawe ile u mnie waży![]()
To jesteśmy trzy [emoji16]Mam tak samo tez termin na 18tego[emoji3][emoji3][emoji3]
![]()
Niestety nie, raz miałam tak jak na tym filmie jakoś 2 tygodnie temu chyba i do soboty były tylko słabe kopniaczki i to czasami. Dopiero w sobotę wieczorem tak kopał, wczoraj wieczorem też czułam ale mocniej tylko jak leżałam bokiem i dziś o dziwo kopie w miarę mocno tak że czuję nawet w ciągu dnia jak siedzę.Wow [emoji16] pięknie widać [emoji16] a codziennie już tak mocno czujesz? Bo ja mam dni kiedy mocno i już się ciesZę, że tak już zostanie i znów prawie nic [emoji20]
![]()
No ja właśnie też już miałam tak mocno... I mój czuł i widział a ja czułam w różnych porach dnia i różnych pozycjach a teraz znów leciutenko i rzadkoNiestety nie, raz miałam tak jak na tym filmie jakoś 2 tygodnie temu chyba i do soboty były tylko słabe kopniaczki i to czasami. Dopiero w sobotę wieczorem tak kopał, wczoraj wieczorem też czułam ale mocniej tylko jak leżałam bokiem i dziś o dziwo kopie w miarę mocno tak że czuję nawet w ciągu dnia jak siedzę.