• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Poznaliscie sie na lotnisku? :rolleyes2:
Nie :) Poznaliśmy sie gdy ja miałam 19 lat i byłam na 1 roku studiów, a on na 2. Była impreza inauguracyjna mojego rocznika w klubie i on tam tez był. Troche wypiliśmy, potańczylismy potem odprowadził mnie do mieszkania i tak jakoś potem wyszło :) Ale biedny sie musiał za mną uganiać, bo na początku nie chciałam sie pakowac w związek. Cieszę sie że zmieniłam zdanie :) Na tej imprezie postawił mi pierwszego drinka i uwaga była to : TATRA MOCNA hahahha :D

Siedzę właśnie w poczekalni i się zastanawiam czy tylko ja chodzę do ginekologa sama? Zawsze w poczekalni wszystkie babki z facetami [emoji14]

w57v9n73fe3ysoga.png
Ja też zawsze z O ;)
Do gabinetu wchodzę sama, ale ze względu na problemy logistyczne, odległości itd sama nie pojadę... I pewnie nie jestem osamotniona ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nie :) Poznaliśmy sie gdy ja miałam 19 lat i byłam na 1 roku studiów, a on na 2. Była impreza inauguracyjna mojego rocznika w klubie i on tam tez był. Troche wypiliśmy, potańczylismy potem odprowadził mnie do mieszkania i tak jakoś potem wyszło :) Ale biedny sie musiał za mną uganiać, bo na początku nie chciałam sie pakowac w związek. Cieszę sie że zmieniłam zdanie :) Na tej imprezie postawił mi pierwszego drinka i uwaga była to : TATRA MOCNA hahahha :D
Rewelacyjny drink [emoji106][emoji23]

Myśmy się też poznali na 1 roku studiów, na ćwiczeniach z programowania [emoji23]
(dla nas obojga to były drugie studia, ale ja robiłam je w trakcie, na drugim kierunku byłam na 2 roku, a O był po pierwszych studiach)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Moja to coli w ogóle nie pije bo nie lubi
To dobrze masz....moje lubia bardzo. Ale ograniczam im bardzo. A u mnie w rodzinie jest matka ktora daje prawie 3 letniej corce cole. A pozniej sie dziwi ze zeby jej leca i karmi ja zupkami chinskimi bo gotowac jej sie nie chce. Az czasami scyzoryk mi sie otwiera jak widze co ona temu dziecku robi.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Siedzę właśnie w poczekalni i się zastanawiam czy tylko ja chodzę do ginekologa sama? Zawsze w poczekalni wszystkie babki z facetami [emoji14]

w57v9n73fe3ysoga.png
Ja tez chodze sama mimo ze D w domu jest . na usg z Oliwia. Jakos go krepuje czy co nie wiem. Na usg raz ze mna byl jak z Matim bylam w ciazy ,stwierdzil wtedy ze on nic nie widzi.

Wyszłam zadowolona z badania i dostałam telefon od właścicielki mieszkania które ledwo wyremontowaliśmy. Dobrze, że mebli nie ma jeszcze. Że jeszcze w kartonach , szafki w kuchni do wyrzucenia. Panele w sypialni do wyrzucenia. I ciekawe co z nowymi płytkami w kuchni i w przedpokoju. Wybilo w zlewie w kuchni. Wina spółdzielni. Ale co z tego, jest tragedia w mieszkaniu. Płakać mi się chce. Babę pod nami zalało. Ciekawe czy nam zwrócą , no muszą. Wrazie czego mieszkanie ubezpieczone. Odechciewa mi się. Zamiast iść do przodu to trzeba wszystko zrywać i kłaść od nowa. :(:(:(:( Masakra jakaś. Do tego K nie ma. O musimy w maju robić od nowa. Dobrze, że przyjedzie na dłużej. Nie pokazuje zdjęć bo szkoda patrzeć..

reklama
To dobrze masz....moje lubia bardzo. Ale ograniczam im bardzo. A u mnie w rodzinie jest matka ktora daje prawie 3 letniej corce cole. A pozniej sie dziwi ze zeby jej leca i karmi ja zupkami chinskimi bo gotowac jej sie nie chce. Az czasami scyzoryk mi sie otwiera jak widze co ona temu dziecku robi.

U mnie to jest w ogole dziwnie bo moje dzieci nie lubią zimnego ☺️ więc jak jakiś sok to musi być z ciepłą wodą samego nie wypija wiec jest więcej wody niż soku☺️ nic gazowanego nie lubią. Jedyne co to chipsy tzn te chrupki duszki to czasami zajadamy☺️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry