Margana
Fanka BB :)
Slicznie wydladasz!Zobacz załącznik 844494
Chwalę sięKolor to blady, pudrowy róż, na zdjęciach tego ładnie nie widać. Nie jest ciażowy, będę chodziła w rozpietym
Zobacz załącznik 844493
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Slicznie wydladasz!Zobacz załącznik 844494
Chwalę sięKolor to blady, pudrowy róż, na zdjęciach tego ładnie nie widać. Nie jest ciażowy, będę chodziła w rozpietym
Zobacz załącznik 844493
Super [emoji4]Ja już po wizyciePaulinka waży 600 gram i 1 raz pokazała mi buzię na chwilkę
Po za tym lekarz mówi, że wszystko jest książkowe - dzidzia, szyjka, wody, moje wyniki. Nie ma się do czego przyczepić
![]()
To zależy do której otwarte jest laboratoriumTo jak ja mam zrobic badanie o 7.00 i byc wyspana? Musze wstac 4.30.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Jak superTak Mały szalał w Wielką Sobotępierwszy raz udało mi się go nagrać
Link do: VID_20180331_213728.3gp
Ja ostatnio cały tydzień się martwiłam , że tak słabo córkę czuje. Bo była bardzo nisko , brzuch mi opadł i myślałam o najgorszym. Ale po tygodniu już K nawet czuł pod ręką, nagrałam filmik , tylko z jednym kopniaczkiem bo nie zdążyłam ale zawsze coś. I już wiem , że po prostu nasze dzieciaczki mają takie ciche dniNo ja właśnie też już miałam tak mocno... I mój czuł i widział a ja czułam w różnych porach dnia i różnych pozycjach a teraz znów leciutenko i rzadkodziś muszę się wczuwac bo jak wieczorem choć raz wyraźnie nie poczuje to jutro rano zadzwonię do ginekologa (wieczorem zwykle było czuć )
![]()
Mnie boli jak kopie na biodrem , mam tam cienka skórę i nawet jak dotkne palcem to ból okropny.. ale nad pepkiem to super, też lubięMnie zawsze cieszy gdy czuję tylko czasami narzekam gdy chce spać bo na boku jaj leżę i kopie to takie... Nieprzyjemne trochę [emoji16] ale w okolicach pępka lubię czuć
![]()
Ja bym nie robiła w takim stanie badań. A przed wszystkim glukozy. Ja byłam wyspana, a po wypiciu usypialam, oczy mi się zamykały i umierałam tak źle mi było. Dlatego nie popieram.Zakupy zrobione, obiad zrobiony, teraz go tylko zapakuje i zawiozę mojemu do mieszkaniajutro muszę wstać o 4 rano
żeby zawieź go ba lotnisko :/ masakra będę jak zombie... Zastanawiam się czy warto iść spać czy hak wrócę trochę przytrzymać i pojechać na 8 na krzywą...
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
To super, że wszystko dobrze z malutkimJa dzisiaj mam wizytowy dzień, najpierw ginekolog potem diabetolog. Mały ma się dobrze i waży ok 830 gramów. Ja za to nic nie przytyłam przez ostatnie 3 tygodnie. Takze bilans całej ciąży to 6 kg na plusie.
Mogę się wyprowadzić z mieszkania na czas remontu tylko w razie co udać się do szpitala o 3 stopniu referencyjności. Takze w razie czego będzie Gdańsk.
Szyjka długa, zamknięta, szwy trzymają.
Cukry mam od 3 dni bardzo dobre, także ogarnęłam się już z dieta cukrzycową u byle tak dalej to unikniemy insuliny.
Jeszcze w tym tygodniu neurolog w planach.
Już dała czadu [emoji16] najczęściej szaleje rano i wieczorem i coraz częściej po południu [emoji16]Jak supermoja też dużo razy tak szalała , ale nie tyle czasu pod rząd. Czasem czuje tak bardzo mocno , że wiem , że było by widać ale nie chce jej stresować światłem i podciągać bluzki do góry
![]()
Ja ostatnio cały tydzień się martwiłam , że tak słabo córkę czuje. Bo była bardzo nisko , brzuch mi opadł i myślałam o najgorszym. Ale po tygodniu już K nawet czuł pod ręką, nagrałam filmik , tylko z jednym kopniaczkiem bo nie zdążyłam ale zawsze coś. I już wiem , że po prostu nasze dzieciaczki mają takie ciche dni![]()
A już się unormowały u Julki ruchy w porach dnia ? U mnie jest różnie. Dlatego patrzę tylko na to , czy choć raz ja czułam w ciągu dnia.
Mnie boli jak kopie na biodrem , mam tam cienka skórę i nawet jak dotkne palcem to ból okropny.. ale nad pepkiem to super, też lubię
Ja bym nie robiła w takim stanie badań. A przed wszystkim glukozy. Ja byłam wyspana, a po wypiciu usypialam, oczy mi się zamykały i umierałam tak źle mi było. Dlatego nie popieram.
To super, że wszystko dobrze z malutkim [emoji173]️
Trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Slicznie wygladasz![]()
powodzenia![]()
O slicznie wygladasz....rosniecie a mala wcale nie odbiera ci urody wrecz na odwrot.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Poznaliscie sie na lotnisku?
Klaudiaa975 - powodzenie na wizycie.
Ślicznie wyglądaszKurcze biore sie za nadrabianie was.....masakra ruszyla produkcja po swietach......i oto objedzeni my....wlasnie wrocilam od mamy
Zaraz mi sie uleje wiec poleze i poczytam was.
28tydz. Dokladniw 27tyg2 dni.![]()
![]()
Zadzwon do laboratorium. Ja tez nie wiedzialam i pojechalam w ciemno....a u mnie glukoze robia 7.30-8.30. I to bez kolejki. Ja czekalam bo nie doczytalam i weszlam na pobranie 8.35 i nie robili problemow.To jak ja mam zrobic badanie o 7.00 i byc wyspana? Musze wstac 4.30.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
W koncu sie przelamalas i zaczynasz szalec i ty! SliczneMaksiowe zakupy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Oj takW koncu sie przelamalas i zaczynasz szalec i ty! Sliczne