Margana
Fanka BB :)
Same chdzimy te ktore mamy juz dzieci[emoji6]Siedzę właśnie w poczekalni i się zastanawiam czy tylko ja chodzę do ginekologa sama? Zawsze w poczekalni wszystkie babki z facetami [emoji14]
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Same chdzimy te ktore mamy juz dzieci[emoji6]Siedzę właśnie w poczekalni i się zastanawiam czy tylko ja chodzę do ginekologa sama? Zawsze w poczekalni wszystkie babki z facetami [emoji14]
![]()
Moja nawet nie probowala[emoji6]Moja to coli w ogóle nie pije bo nie lubi
A nie masz gdzieś bliżej laboru? Bo zakładam, że to kwestia dojazdów [emoji20]To ja bym musiala badanie robic w domu[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Ja sobie nawet poduszkę zabrałam żeby mi wygodnie było.Ja ide jutro. Mnie tez przeraza to siedzenie tam. A potem jeszcze musze mloda odebrac od rodzicow[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Może coś w tym jest [emoji6]Same chdzimy te ktore mamy juz dzieci[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
[emoji33] Szok, ale sa tacy ludzie[emoji53]To dobrze masz....moje lubia bardzo. Ale ograniczam im bardzo. A u mnie w rodzinie jest matka ktora daje prawie 3 letniej corce cole. A pozniej sie dziwi ze zeby jej leca i karmi ja zupkami chinskimi bo gotowac jej sie nie chce. Az czasami scyzoryk mi sie otwiera jak widze co ona temu dziecku robi.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
SuperJa już po wizyciePaulinka waży 600 gram i 1 raz pokazała mi buzię na chwilkę
Po za tym lekarz mówi, że wszystko jest książkowe - dzidzia, szyjka, wody, moje wyniki. Nie ma się do czego przyczepić
![]()
Biedna.. brzuszek ?? Plecy ?Poszlam z mloda na dwor i ledwo doszlam do domu. No masakra jakas![]()
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Udane zakupyMaksiowe zakupy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Czyli też nie potrzebny stresJuż dała czadunajczęściej szaleje rano i wieczorem i coraz częściej po południu![]()
![]()
![]()
Ile łącznie ?Super, że wszystko dobrzeo matko ja przez 3 tygodnie już przypakowalam 4.5 kg teraz to chyba mnie opierniczy
Bravo ty! Przyznaj sie glodzisz sie i nic jie tyjesz![]()
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
ja sporo wiecej![]()
A właśnie ja się bałam wejść na wagę. Bo jem ciągle dużo słodyczy, w święta też się nie oszczędzałamHehehe nie "szalej" z tym tyciem
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
10.5 kgSupermasz zdjęcie ?
Biedna.. brzuszek ?? Plecy ?
Udane zakupy
Czyli też nie potrzebny stresmoja właśnie w ciągu dnia najbardziej , a z resztą to różnie. Raz rano i wieczorem , a raz wieczorem i w nocy
nie mogę jej ogarnąć jeszcze
Ile łącznie ?
A właśnie ja się bałam wejść na wagę. Bo jem ciągle dużo słodyczy, w święta też się nie oszczędzałama tu tylko 1kg
aż się zdziwiłam.
Jest teraz bardzo niskoSuper [emoji173]️[emoji173]️masz zdjęcie ?
Biedna.. brzuszek ?? Plecy ?
Udane zakupy
Czyli też nie potrzebny stresmoja właśnie w ciągu dnia najbardziej , a z resztą to różnie. Raz rano i wieczorem , a raz wieczorem i w nocy
nie mogę jej ogarnąć jeszcze
Ile łącznie ?
A właśnie ja się bałam wejść na wagę. Bo jem ciągle dużo słodyczy, w święta też się nie oszczędzałama tu tylko 1kg [emoji14] aż się zdziwiłam.
Ja nie mam a też chodzę sama choć mój facet jest na miejscuSame chdzimy te ktore mamy juz dzieci[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017