kinga30
Fanka BB :)
Narazie ok. U mnie z rana zazwyczaj dobrze potem jak się więcej ruszam to się zaczynaNo zobaczymy co dziś z tej krwi powychodzi i ogólnie jak będę się czuć dalej a Ty jak dziś?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Narazie ok. U mnie z rana zazwyczaj dobrze potem jak się więcej ruszam to się zaczynaNo zobaczymy co dziś z tej krwi powychodzi i ogólnie jak będę się czuć dalej a Ty jak dziś?
U mnie lepsza pogoda w sobotę ale w niedzielę też ładnieW niedziele ma byc jeszcze lepiej[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Na moje oko są oki na czczo powinnam mieć do 90 może że dwa razy miałam większy a po jedzeniu do 130 ,w ciągu dnia się mieszczę zazwyczaj 110-125, mam nadzieję że nie da mi insuliny ;/ balabyn się kłuć a mąż jeszcze gorzej !To powodzenia na wizycie! A jakie masz pomiary? Duzo przekroczone?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
No bo tak sobie pomyslalam, ze moze za dluga przerwa w pidazy lekow i dlatego zawsze rano boli.Zależy czy mnie boli czy nie, dziś niewzielam nic bo już nie chce tyle tych lekarstw wszystkich dopóki umie wytrzymać to wolę bez leków bo wątpię żeby to wszystko było takie "obojetne "na małego
Podobnie do mnie tylko że ja ostatni zjadam i 22U nas w nocy pękł wężyk ciepłej wody od baterii. Zalalismy dwie sąsiadki. Jedna się zgodziła na ekwiwalent pieniężny u drugiej będzie trzeba wymalowali 3 lub 4 pomieszczenia. Czekamy na wyceny.
Wstałam dzisiaj rano, bo nie mogę mieć zbyt długich przerw między posiłkami. I muszę zmieścić w dobie 6 posiłków żeby trzustka dobrze pracowała. Takze śniadanie 7:30, o 8:30 pomiar glikemi, o 10 drugie śniadanie, o 13 obiad o 14 pomiar, o 17 podwieczorek, o 20 kolacja 1, o 21 pomiar, i o 23 kolacja numer 2.
Takie żywienie to dla mnie rewolucja. I jeszcze muszę wymyślić co zjem żeby miało niski indeks, żeby się nie znudziło i żeby było różnorodnie..... I tak przez 14 tygodni![]()
O to nie wyglada zle. Daj znac po wizycie.Na moje oko są oki na czczo powinnam mieć do 90 może że dwa razy miałam większy a po jedzeniu do 130 ,w ciągu dnia się mieszczę zazwyczaj 110-125, mam nadzieję że nie da mi insuliny ;/ balabyn się kłuć a mąż jeszcze gorzej !
Ja na ostatniej wizycie bylam plus 11 kg a nastepna wizyta za tydzNo ja pewnie też coś koło tego.
Pokaż jaką tapetę kupiłaś![]()
O to tak jak u mnie. Im pozniej tym gorzej. Chyba ruch dla nas nie wskazany. Powinnysmy lezec i pachniec[emoji23]Narazie ok. U mnie z rana zazwyczaj dobrze potem jak się więcej ruszam to się zaczyna
Słodkie dzieckoMoje dziecie chyba oszalalo po tej glukozie, tak sie kreci[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017