Margana
Fanka BB :)
No[emoji3] I chyba III trymestr, tak?AA a zaczęty 28 to chyba też zaczynam 7 miesiąc ?

Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No[emoji3] I chyba III trymestr, tak?AA a zaczęty 28 to chyba też zaczynam 7 miesiąc ?
No właśnie to już ostatni etapNo[emoji3] I chyba III trymestr, tak?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Nie mam pojecia za chwile sie dowiem. Wpierw pobierala mi z palca przed zyla i wypiciem glukozy. To mialam wlasnie 95.A z zyly?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Zleci zobaczyszNo właśnie to już ostatni etapale dla mnie będzie dluggii... I w strachu ;/chciałabym żeby chociaż już maj byl
A ja nie koge doczekac sie poczatku czerwca i ustalenia terminu cc. [emoji4]Zleci zobaczyszJa też się nie mogę się doczekać maja i ostatniego prenatalnego 7go maja
![]()
Ty to w ogóle masz fajnie, zobaczysz maluszka szybciej niż myA ja nie koge doczekac sie poczatku czerwca i ustalenia terminu cc. [emoji4]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie nie wyspalam.....jestem tak niewyspana ze szok. D wrocil o 23 z pracy to sie obudzilam. Usnelam ok 1 a pozniej znow pobutka bo D sie dobieral....ale biedny spapral sprawe jak prawiczek. Zasnelam a od 5 maly sie wiercil do 6. Przysnelam pol h i trzeba wstawac. Musze w dzien sie przespac bo padne na twarz.Dzień dobry dziewczyny
@Margana już chyba niedługo zostało do końca badania
@Onaszczesliwa2018 trzymam kciuki, żeby przestało boleć.
Ja się dziś wyjątkowo wyspałam, 6h snu z tylko jedną pobudką
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak to spaprał?Ja sie nie wyspalam.....jestem tak niewyspana ze szok. D wrocil o 23 z pracy to sie obudzilam. Usnelam ok 1 a pozniej znow pobutka bo D sie dobieral....ale biedny spapral sprawe jak prawiczek. Zasnelam a od 5 maly sie wiercil do 6. Przysnelam pol h i trzeba wstawac. Musze w dzien sie przespac bo padne na twarz.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom