kinga30
Fanka BB :)
No tez wlasnie, pogoda ładna szkoda w domu siedzieć i tak chcac nie chcąc trzeba się zwlec na dółNo i tak to sie odpoczywa z dziecmi[emoji53] Pogoda taka, ze szkoda. Ja pewnie tez sie przejde z mloda.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No tez wlasnie, pogoda ładna szkoda w domu siedzieć i tak chcac nie chcąc trzeba się zwlec na dółNo i tak to sie odpoczywa z dziecmi[emoji53] Pogoda taka, ze szkoda. Ja pewnie tez sie przejde z mloda.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Ile bym dała, żeby móc wyjść na spacer zamiast siedzieć w pracy... ale jeszcze tylko 11 razyNo tez wlasnie, pogoda ładna szkoda w domu siedzieć i tak chcac nie chcąc trzeba się zwlec na dół![]()
SmacznegoHurra! Zabieram sie za kanapke[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Coraz mniej[emoji3]Ile bym dała, żeby móc wyjść na spacer zamiast siedzieć w pracy... ale jeszcze tylko 11 razy![]()
A te 3 kg to przytyłaś w jakim czasie i ile miałaś cukier na czczo?Dziewczyny przytylam 3 kg zatrzymuje mi sie woda.....i cukier naczczo za duzy. Mam skierowanie na karowa do diabetologa. Poprostu pieknie
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Coraz mniejCoraz mniej[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Super [emoji106]Wczoraj rozpoczęłam oficjalnie sezon wiosenny i wyciągnęliśmy stół i krzesła na taras i sobie posiedzieliśmySuper było
![]()
Oliwka kilogramy to nic,ale cukru wspolczuje. Tylko na czczo za wysoki? Jakie wyniki?Dziewczyny przytylam 3 kg zatrzymuje mi sie woda.....i cukier naczczo za duzy. Mam skierowanie na karowa do diabetologa. Poprostu pieknie
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom