Moni17.06
Fanka BB :)
SmacznegoHurra! Zabieram sie za kanapke[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
SmacznegoHurra! Zabieram sie za kanapke[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Haha, oby powodu nie bylo, ale moglabys juz isc.Coraz mniejja tak odliczam sobie te dni a byłyby jaja jakby lekarz zdecydował na jutrzejszej wizycie, że już powinnam iść z jakiegoś powodu na l4.
Mojemu M wczoraj zamarzyło się takieSuper [emoji106]
Ja poleguję na balkonie, ale zamówiłam już hamaki i fotel hamakowy
![]()
ZazdroszczęSuper [emoji106]
Ja poleguję na balkonie, ale zamówiłam już hamaki i fotel hamakowy
![]()
Właśnie wolałabym od 27go iść bo M zarezerwował nam pokój w Czechach w ramach wypadu poślubnegoHaha, oby powodu nie bylo, ale moglabys juz isc.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Na czczo wynik ze krwi 98.Oliwka kilogramy to nic,ale cukru wspolczuje. Tylko na czczo za wysoki? Jakie wyniki?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
W ciagu 3 tyg 3 kd zaczynaja sie u mnie obrzeki wiec zaczyna sie polka ze mna.A te 3 kg to przytyłaś w jakim czasie i ile miałaś cukier na czczo?
U nas by Cię jeszcze nigdzie nie wyslaliNa czczo wynik ze krwi 98.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie ze wzgdledu na obrzeki i przyrost takiej wagi. Powiedziala ze lepiej mnie miec na oku. I kontrolowac ten cukier.U nas by Cię jeszcze nigdzie nie wyslali
Aa no tak bo jak już się obrzeki zaczęły to inaczejU mnie ze wzgdledu na obrzeki i przyrost takiej wagi. Powiedziala ze lepiej mnie miec na oku. I kontrolowac ten cukier.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom