Jola92
Fanka BB :)
@_agnieszka_ sprawdź na stronie szpitala w którym chcesz rodzić jakie pozycje oferują. Tam gdzie ja planuję można albo na leżąco (nogi przyciągniete do klatki piersiowej) albo wlaśnie w kucki 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ja niezle, tylko spac mi sie chce strasznie, ale to raczej z niewyspania a nie od glukozy.Ja super, poszłam jeszcze do sklepu po szynkę bo mi się zamarzyły kanapki i właśnie zjadam śniadanko [emoji4] trochę głowa mnie boli z przodu. Później położę się pewnie spać [emoji4] a Ty?
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
O matko, wspolczuje. Dobrze, ze sie udalo. Tylko postaraj sie nie dopuszczac juz do takich sytuacji[emoji53]Udało mi się dziś załatwić od soboty...i powiem Wam szczerze, że prawie zemdlałam...dalej jestem blada jak ściana ale już doszłam do siebie![]()
Super, że badanie wporzadku :*Zwykla mialam.
Ja w pierwszej ciazy tak mialam, ze po 2 godz nizej niz na czczo. Tez mnie to dziwilo.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Oj. To tez nie ciekawie. A u Was duże szkody ? I wszystko pewnie z własnej kieszeni :/U nas w nocy pękł wężyk ciepłej wody od baterii. Zalalismy dwie sąsiadki. Jedna się zgodziła na ekwiwalent pieniężny u drugiej będzie trzeba wymalowali 3 lub 4 pomieszczenia. Czekamy na wyceny.
Wstałam dzisiaj rano, bo nie mogę mieć zbyt długich przerw między posiłkami. I muszę zmieścić w dobie 6 posiłków żeby trzustka dobrze pracowała. Takze śniadanie 7:30, o 8:30 pomiar glikemi, o 10 drugie śniadanie, o 13 obiad o 14 pomiar, o 17 podwieczorek, o 20 kolacja 1, o 21 pomiar, i o 23 kolacja numer 2.
Takie żywienie to dla mnie rewolucja. I jeszcze muszę wymyślić co zjem żeby miało niski indeks, żeby się nie znudziło i żeby było różnorodnie..... I tak przez 14 tygodni![]()
W którym tygodniu będziesz podczas 3 prenatalnego ?Zleci zobaczyszJa też się nie mogę się doczekać maja i ostatniego prenatalnego 7go maja
![]()
A co to za odczyn w ogóle ?No też myślę, że zapomniał, jutro zapytam.
Ja nie wiem czy miałam robiony ten odczyn.
Też byłam. Bo moja malutka kopie , widać przez skórę normalnie , teraz mi nawet ręką podskoczyła tak mocno kopnęła. Ale kilka razy i koniec na jakieś czas , a u Oli tak długo kopał SkarbekPokazałam mojemu wczoraj Twój filmik to był w szoku, że tak widać [emoji16][emoji16]
![]()
Mmm jakie pysznosciJakby miała wyjść cukrzyca to zaszaleję jeszcze przed wynikami [emoji2]
Narazie mocz idealny [emoji4]![]()
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)