SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
No, no z tymi podskokami to trochę uważaj [emoji16][emoji16][emoji16]No mam nadzieję że moja celebrytka będzie oki i bede z tad uciekać w podskokach[emoji1] [emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No, no z tymi podskokami to trochę uważaj [emoji16][emoji16][emoji16]No mam nadzieję że moja celebrytka będzie oki i bede z tad uciekać w podskokach[emoji1] [emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Już się wyjaśniło [emoji16][emoji16][emoji16] Karla pomyliła swój termin porodu [emoji23][emoji16][emoji16]
![]()
Nie boli, raczej nie odczuwa[emoji5]mam bardzo (chyba) głupie pytanie. Czy pępek boli dziecko? W sensie czy szczypie i ogólnie czy on go jakoś odczuwa?
Właśnie doczytałam bo byłam do tyłuJuż się wyjaśniło [emoji16][emoji16][emoji16] Karla pomyliła swój termin porodu [emoji23][emoji16][emoji16]
![]()
Ale cos sie dzieje, czy tak po prostu?Hej dziewczyny :* i ja juz wstałam bo okno wymieniają w lazience i tak się tłuka ze to szok :/ mała juz pobrykala zaczęłam liczyć ruchy z rana ale jest taka wariatka ze 10 ruchów to od razu można wyliczyć![]()
Trzymam kciuki za wizyty :*
ja od ostatniego usg mam lekkiego dola dlatego tak rzadko się odzywam jakoś tak mnie martwi wszystko
Nooo i dobrze, że mi się nie zgodziła ta Twoja data hahaha nie odbieraj mi moich zasług [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]dobrze ze zajrzałam bo bym sie wybierala na 18.07 do szpitala hahahahahah
ja pierdziele nie wiem albo ja taka zakrecona albo moj mozg juz nie pracuje prawidłowo
DziękiMilego widzenia[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Oj no robisz halo a to takie mało istotny szczegółJuż się wyjaśniło [emoji16][emoji16][emoji16] Karla pomyliła swój termin porodu [emoji23][emoji16][emoji16]
![]()
No wtedy byla zalecana sucha pielegnacja. Ja i tak stosowalam spirytus, jak dla mnie najlepszy.To się zmienia co chwilę. Mi 8lat temu kazała tylko przemywać patyczkiem i przegotowaną wodą. Odpadł szybko, lekko krwawił, ale lekarka mowila, żeby się nie przejmować.
![]()
Ale chociaż gdyby jej się poród opoznial to by się nie niecierpliwila [emoji16] bo myslałaby, że jeszcze do terminu kilka dni... Ech chyba jednak wszystko zepsułam [emoji16][emoji16]Dziękidam znać po co i jak [emoji14]
Oj no robisz halo a to takie mało istotny szczegół[emoji23]
No o takie przyslowiowe podskoki chodzilo[emoji1]No, no z tymi podskokami to trochę uważaj [emoji16][emoji16][emoji16]
![]()