kinga30
Fanka BB :)
Ale ślicznaNa h&m kupiłam takaa w Tesco są piękne jeansowe ogrodniczki , ale akurat nie kupilam bo mam trzy od siostry![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale ślicznaNa h&m kupiłam takaa w Tesco są piękne jeansowe ogrodniczki , ale akurat nie kupilam bo mam trzy od siostry![]()
![]()
Spokojnie, po to jest położna, że będzie mówiła ci, co, jak i kiedyStraszne to wszystko. Boje się też tego , że nie będę wiedziała kiedy się kończy ta pierwsza faza. I pewnie na początku już pojadę do szpitala. Jednak będę chciała być pod kontrolą od samego początku. A nawet jechać kilka dni przed terminem i po prostu czekać
Ja już mam kilkaGdzie ? Ja nigdzie sukienek nie mogę znaleźć jeszcze :/
I co ważne nie jest różowa [emoji16] nie żebym coś miała do różowego bo lubię, ale lubię też inne kolory [emoji16]Ale śliczna
Czuje , że tak właśnie może być coś upierdliwa z niej kobieta[emoji23]Nooo i żeby podczas porodu się nie wydluzala zamiast skracać zlosnica [emoji16][emoji16][emoji16]
![]()
JasneJest tego mnóstwo do wyboru. Coś znajdę na pewno. Mam nadzieję , że jeszcze będziecie zaglądać na forum i pomozecie w wyborze![]()
Ale sobie wredote wychodowalas [emoji23][emoji16][emoji16]Czuje , że tak właśnie może być coś upierdliwa z niej kobieta[emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
W każdym związku prędzej czy później są kłótnie, ważne, żeby umieć się godzić, rozmawiać z sobą itd [emoji6]Kłótnie są wszędzie. My z K też byśmy za sobą w ogień skoczyli. Nie mogłabym byc z nikim innym. I K też mi ciągle mówi, że będę jedyna do końca.![]()
Bo my równy tydzień mamyKlaudia, nie pamiętam![]()
Czy musiały nie wiem, ale ja planuję przerzucić się na spacerówkę jak będzie choć trochę cieplej wiosną i jak Hania będzie już ładnie sama siadała i stabilnie siedziałaDo którego miesiąca dzieciaczki powinny jeździć w gondoli ? Na wiosnę już będziemy musiały zacząć wozić w spacerówce ?