Też tak niedawno słyszałam, ale nie mam pojęcia, dlaczego, a piję regularnie od daaaawna... (jeszcze przed ciążą piłam regularnie)Z tego co kiedys czytalam niee wolno codziennie pic pokrzywy Max 3 razy w tygodniu.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też tak niedawno słyszałam, ale nie mam pojęcia, dlaczego, a piję regularnie od daaaawna... (jeszcze przed ciążą piłam regularnie)Z tego co kiedys czytalam niee wolno codziennie pic pokrzywy Max 3 razy w tygodniu.
![]()
Jaka ladniutka[emoji5]Kupiłam pierwszą sukienkęBawełniana rozmiar 56 tak zamiast bodów
![]()
![]()
FaaajnaTo ta sukienka za 10złmoże nie jest jakaś mega łał czy cokolwiek ale jest bardzo wygodna i rozciągliwa
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No poki co, w odpowiednim momencie niech sie jednak skroci[emoji6]No oby juz tylko się naciągala i skończyła z tym skracaniem bo mnie wykończy[emoji2]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Super [emoji106]Moje kochane idę do doooomu nananananana szyjka 3.47 [emoji123] [emoji123] [emoji123]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale cię wymecza z tym pobieraniem :/Dziewczyny chyba znowu bede nadrabiac wieczorem[emoji6]
Krew oddana ponownie. Z tej okazji poszlysmy na pizze i lody[emoji3] A teraz mloda bawi sie na placu zabaw.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Nie zawsze sie tak da. Moja jeszcze nie siedziala a juz sie nie miescila w gondoli[emoji6] Dlatego chwala spacerowkom z rozkladanym oparciem[emoji3]Czy musiały nie wiem, ale ja planuję przerzucić się na spacerówkę jak będzie choć trochę cieplej wiosną i jak Hania będzie już ładnie sama siadała i stabilnie siedziała![]()
![]()
Najgorsza ta kuchnia... Sypialnia będzie, bo tylko meble skręcić i materac zamówić, a materac camowimy za tydzień, i łazienka też już jestmy jak sie wprowadzilismy mielismy tylko kuchnie w salonie brak mebli na srodku lozko do spania bo sypialni tez nie bylo stary stolik 4 krzesła...
bylo wesolo![]()
Super!Ja już w domku. Michaś wazy równy 1 kg [emoji3] zdrowo rosnie a ja 3 kg na plusie[emoji13][emoji13] lacznie 6 wiec nie jest zle. Teraz juz wizyta co 3 tyg
![]()