kinga30
Fanka BB :)
Ja mam dzieciaki to tez nie tak zupełnie samaJa co trzy tygodnie śpię sama cały tydzieńbo mój pracuje na trzy zmiany więc ma też nocki od 23 do 7 rano
ale mam psa [emoji16] a Klaudia to chyba z mama mieszka??
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam dzieciaki to tez nie tak zupełnie samaJa co trzy tygodnie śpię sama cały tydzieńbo mój pracuje na trzy zmiany więc ma też nocki od 23 do 7 rano
ale mam psa [emoji16] a Klaudia to chyba z mama mieszka??
![]()

niestety odwrotnie - jak się chrapie to się zwykle śpi bardzo płytko, bo chrapanie zaburza wejście w fazę głębokiego snu...No on tak ma po całej nocy. Myśli ,że w ogóle nie spał. Nie wiem czemu tak jest. Myślałam , że jak się chrapie to znaczy , że się mocno głęboko śpi.
No to fajnie [emoji5]Dziewczyny chyba znowu bede nadrabiac wieczorem[emoji6]
Krew oddana ponownie. Z tej okazji poszlysmy na pizze i lody[emoji3] A teraz mloda bawi sie na placu zabaw.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Aaa no to kiepskoM wroci 19.00-20.00[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
śliczny
próbowaliście coś z tym zrobić? może to zależy od pozycji spania (O zaczyna chrapać na plecach, ale na boku jest ok), czasem zmiany w kręgosłupie szyjnym mogą nasilać chrapanie... ewentualnie specjalistyczna diagnostyka, ale nie wiem, jak to wygląda, czy jest płatne, itd...
ja bym chyba nie zaryzykowała autem... a daleko masz? wchodzi w grę opcja, że w razie czego po ciebie przyjedzie, itd, a jak będziesz się dobrze czuła, to sobie wrócisz?
ma związek - jedząc jakikolwiek cukier itd reakcje są z powodu skoku poziomu cukru i braku śniadania, ale nie jedząc od lat zazwyczaj dochodzi kompletne wariowanie organizmu przy takim poziomie cukru - ja poza tymi objawami, które miałaś miałam jeszcze kilka "dodatkowych", i fakt niejedzenia cukru (w ogóle słodyczy, potraw o wysokim IG, itd,) zwiększa znacznie ryzyko złego zniesienia badania...
Bardzo dobrze że wszystko oki [emoji5]@klaudiaa975 śliczne ubranka
My już po wizycie, wszystko ok, szyjka długa i zamknięta. Mały waży 1035g i wychodzi na tydzień starszy, matka go spasła, a ja w ciągu miesiąca znowu przytyłam 2,9 kg, masakra jakaś. Już mam na plusie równe 11 kg.
Zobacz załącznik 844755
A gdzie się tak opalilas? [emoji16]Ja pakuje rzeczy do pudełek przed tym malowaniem ale musiałam przerwę sobie zrobić i leżę nie daje rady [emoji23] sapie jak krowa
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom![]()