SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Oj tam grubas [emoji16] wszystko na brzuchu zostaje [emoji16][emoji16] bardzo ładnie wyglądasz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj tam grubas [emoji16] wszystko na brzuchu zostaje [emoji16][emoji16] bardzo ładnie wyglądasz
Jak Frodo Cię znajdzie to nie będzie Ci do śmiechuTak <złowieszczy śmiech Muhahahahaha>
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Z mamąJa co trzy tygodnie śpię sama cały tydzieńbo mój pracuje na trzy zmiany więc ma też nocki od 23 do 7 rano
ale mam psa [emoji16] a Klaudia to chyba z mama mieszka??
![]()
Ma czas do lipcaJak Frodo Cię znajdzie to nie będzie Ci do śmiechu![]()
Ale u Ciebie to akurat teraz bardzo dobrze, że z mama bo jak faceta długi nie ma to nudno by było samej... Ja bym nie mogłaZ mamą![]()
Później będę mieszkała tylko z Alicją jak się wyprowadzimy![]()
U mnie na NFZ jest tak .Ech, drogo
A gdyby się zapisał na nfz i czekał...? W końcu się doczeka wizyty, a może by pomogło.... [emoji15]
![]()
Hahaha biedaczyskoŚpi od 18:00 [emoji23] zmęczony po pracy czaisz to? [emoji23]
Ale od sb się mu zacznie malowanie wiec niech zbiera siły [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahaha [emoji23]![]()
Nigdy nie zrozumiem swijego psa i jego pozycji do spania [emoji23]
Nie mam dobrych doswiadczen z laryngologami na nfz, wiec sama nie jestem przekonana. Ale tez mu mowilam. No ale to trzeba sie wybrac najpierw po skierowanie[emoji6] A juz dawno mial isc na kontrole tego cholesterolu i cos nie moze dotrzec.Ech, drogo
A gdyby się zapisał na nfz i czekał...? W końcu się doczeka wizyty, a może by pomogło.... [emoji15]
![]()
[emoji23][emoji23][emoji23]![]()
Nigdy nie zrozumiem swijego psa i jego pozycji do spania [emoji23]