Karla88
Fanka BB :)
No to mamy tu na forum Czesia, Zbysia i mojego Lucia [emoji16][emoji16]
![]()
Ja mam jeszcze Gustawa [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to mamy tu na forum Czesia, Zbysia i mojego Lucia [emoji16][emoji16]
![]()
Ooo ja cie, ale słodziakJa mam jeszcze Gustawa [emoji4]![]()
Bo jezeli jedno z dziadków od strony ojca miało niebieskie oczy wtedy Twój ojciec dostał gen recesywny chociaż przebił u niego gen dominujący i wtedy z połączenia z Twoją mama Twoje oczy są jak najbardziej mozliweNie mam pojęcia...
Dziadków ze strony ojca praktycznie nie znałam, nie żyją od wielu lat dziadek zmarł jak miałam koło 3 lat, babcia koło 10-13, poza tym jestem nieślubnym dzieckiem, efektem "romansu", którego tak naprawdę nigdy nie zaakceptowali... A kontakt z ojcem od wielu lat to tel parę razy w roku (święta, urodziny, itd...)
![]()
Dziękuję bo już różne rzeczy chodzą mi po głowie, boję się, że jak będę tyła co miesiąc 3kg to odbije się to też na wadze małego.
Teraz już dzieci czują różnice, gdy jemy coś słodkiego smak wod płodowych się zmienia, co nie znaczy, że nie może im smakować np czosnek bo jednak to pewnie daje trochę ostrzejszy smak a nie taki zupełny smak czosnku jak u nasChyba tak nie jest. Wydaje mi się, że dzieci reagują na wzrost glukozy we krwi, chyba nie odczuwają smaków jeszczeChyba, że się mylę. A co do czosnku ja bardzo lubię, ale w ciąży mnie od początku odrzuca.
![]()
@Karla88 Tobie pomogło picie pokrzywy, a powiedz czy miałaś wcześniej tak, że na kostkach nawet od luźnych skarpetek miałaś ślady? i jak jest teraz?
Kciuki za wyniki [emoji110]Co ty ja przytyłam w ciazy 30 kg a mała urodziła się 3650g i to 13 dni po terminie
Porostu woda ci się tez zbiera która zejdzie po porodzie bardzo szybko wciagu kilku dni
Dzień dobry ja już od 8 min po wypiciu glukozy miałam ta cytrynowa wypić się dało spoko teraz siedzę i czekam o 9:10 pierwszy pomiar o 10:10 drugi i koniec [emoji58]
JustMe żyjesz????
No ja to ostatnio jak mierzyłam buty na ślub to czułam, że ledwo do nich wchodzę. Od dziś zabieram się za picie 1,5 l wody dziennie plus rumianek, pokrzywa i jakaś herbata, mam nadzieję, że to pomoże.Tak szczególnie wieczorem widziałam moje palce w nogach mega opichniete i takie nabrzmiałe ciężko mi było nogę nawet dźwignąć i czułam się od razu ciężej
No ja to ostatnio jak mierzyłam buty na ślub to czułam, że ledwo do nich wchodzę. Od dziś zabieram się za picie 1,5 l wody dziennie plus rumianek, pokrzywa i jakaś herbata, mam nadzieję, że to pomoże.