Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
O kurde ale byś miała niespodziankę suuuper[emoji4]A moj mąż wraca jutro i nie wiem czy nie na 2 tygodnie [emoji5]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurde ale byś miała niespodziankę suuuper[emoji4]A moj mąż wraca jutro i nie wiem czy nie na 2 tygodnie [emoji5]
U mnie nie zadziałało [emoji14] Pelnia wypadała pod koniec 39tc a urodziłam w 41 (40t4d)Serio? To może naprawdę cos w tym jest[emoji5] no mi i jedno i drugie w pełnię i mowie sprawdzę sobie kiedy teraz patrze a tu 28 czerwca[emoji5]to bedzie moj 37+1[emoji5]
No miał wziąć jeszcze tydzień wolnego wiec zobaczymyO kurde ale byś miała niespodziankę suuuper[emoji4]
A jest w szpitalu dostaje kroplowki? Bo jak ja teraz lezalam to aż 7 czy 8 kobiet leżało właśnie na uzupełnianiu wód bo zaczęły się saczyc i podobno czasami parę dobrych tygodni da się tak "przetrwac" do bezpiecznego czasuMówi ze lekarz powiedział ze ubywa
![]()
Nawet jak leży?Mówi ze lekarz powiedział ze ubywa
![]()
Właśnie robię sobie krem truskawkowy, i chyba jeszcze czekoladowy zrobię dla równowagi po kanapkę z kotletem z brokuła i sosem czosnkowym [emoji23]
![]()
U mnie to nie dosc, że pełnia to jeszcze zawsze było przed imieninami albo urodzinami dzień a teraz mój maz ma imieniny 29 czerwca więc by wszystko pasowało hahahaha a jak będzie zobaczymyU mnie nie zadziałało [emoji14] Pelnia wypadała pod koniec 39tc a urodziłam w 41 (40t4d)Ale słyszałam też, że porody zaczynają się podczas burzy, więc latem szans sporo
![]()
Trzymam kciuki może da dzidzi rade bo im dłużej to trwa tym bardziej ja to boli bo widzi i słyszy serducho a wie ze zaraz może go nie być jezus ja sama zaraz oszaleje bo na samą myślę się płakać chce a ona z tym sama bo jej facet w pracy masakra [emoji22]O jejku biedna [emoji20] na pewno wiem ,że wody jakoś da się uzupełniać ale nie wiem ile tygodni da się to podtrzymywac
BiednaTrzymam kciuki może da dzidzi rade bo im dłużej to trwa tym bardziej ja to boli bo widzi i słyszy serducho a wie ze zaraz może go nie być jezus ja sama zaraz oszaleje bo na samą myślę się płakać chce a ona z tym sama bo jej facet w pracy masakra [emoji22]
![]()
No właśnie chyba w tym problem, że to dopiero 15 tydzień, a kilka tygodni a powiedzmy kilkanaście... [emoji20]A jest w szpitalu dostaje kroplowki? Bo jak ja teraz lezalam to aż 7 czy 8 kobiet leżało właśnie na uzupełnianiu wód bo zaczęły się saczyc i podobno czasami parę dobrych tygodni da się tak "przetrwac" do bezpiecznego czasu