T
taycia
Gość
Paweła Ty jak?
Kolejne kucie...jeszcze jedno i koniec
Emilia

Moze wyskoczyc w moje imieniny albo urodziny 2 tygodniej pozniej. Pozwalam.
30 czerwca imieniny Emilii i Lucyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paweła Ty jak?
DobreZnalezione podczas siedzenia w poczekalni..
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie widziałam, że Emilii i LucynyKolejne kucie...jeszcze jedno i koniec
Emilia
Moze wyskoczyc w moje imieniny albo urodziny 2 tygodniej pozniej. Pozwalam.
30 czerwca imieniny Emilii i Lucyny
Super, że wszystko okWitajcie dziewczyny!
Pamietacie mnie jeszcze ?
Długo sie nie odzywałam, ale to po prostu z braku czasu, nie jestem wstanie tyle postów nadrabiać niestety.
U mnie wszystko dobrze mała rośnie i fika jak szalona, w niedziele lecę do PL odwiedzić rodziców a w poniedziałek ide na wizytę u lekarza i USG takze podpatrze malutka.
No i kupiliśmy wozek!!Trafiła sie okazja i cieżko było nie skorzystać .
Trzymam kciuki za wasze wizyty!
Ja wczoraj pozwalam sobie z obiadem ,zjadłam sporo buraków własnej roboty i co 150 ;/Nie mogłam spać w nocy, więc odpuściłam poranny pomiar cukru wiedząc, że wynik będzie zły. No i wynik po śniadaniu przekroczony niestety :/ Mam nawrót przeziębienia czy innej alergii i znowu katar, kaszel i lzawiace oczy :/ Zbieram się powoli na wizytę u neurologa.
Z dobrych wiadomości Pan od remontu może zacząć 14 04 i robota mu zajmie około tygodnia. Na ten czas się wyprowadzamy razem z kotem do teściów lub do wynajętego mieszkania/hotelu. Boje się, że będę miała daleko do szpitala w razie czego...
[emoji20]Ja wczoraj pozwalam sobie z obiadem ,zjadłam sporo buraków własnej roboty i co 150 ;/
Super, że wszystko okJaki wózek kupiliście? Pochwal się bo jestem uzależniona od oglądania wózków
![]()
Świetny jest! a kolor jak dla mnie rewelacja, bardzo ładnyZobacz załącznik 844798 Zobacz załącznik 844797 Zobacz załącznik 844797 Zobacz załącznik 844798
Nie mam swoichniestety zdjeć bo wozek będziemy dopiero odbierać czerwiec/lipiec.
Kupiliśmy Uppababy Vista w sumie nie braliśmy my go nawet pod uwagę, cena nas odstraszałaale był na przecenie, gdybym chciała w innym kolorze cena niestety rosła o conajmniej £200 takze stwierdziliśmy ze bierzemy ten kolor wcale nie jest taki zły
![]()
U nas na Śląsku się imienin nie obchodzi. Ale obydwie z siostrą miałyśmy imiona wybrane przed urodzeniem i obie wyskoczylysmy w swoje imieninyWłaśnie widziałam, że Emilii i Lucyny[emoji5] U mnie tylko imieniny mój w czerwcu a ja 24 lipca [emoji5]
Ja nawet nie wiem kiedy mam imieninyU nas na Śląsku się imienin nie obchodzi. Ale obydwie z siostrą miałyśmy imiona wybrane przed urodzeniem i obie wyskoczylysmy w swoje imieniny
![]()