nagini84
Fanka BB :)
Gdybym nie miała w urodziny też bym nie wiedziałaJa nawet nie wiem kiedy mam imieniny![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gdybym nie miała w urodziny też bym nie wiedziałaJa nawet nie wiem kiedy mam imieniny![]()
Za to w Wielkopolsce to wszystko imieniny, urodziny czasami aż za dużoU nas na Śląsku się imienin nie obchodzi. Ale obydwie z siostrą miałyśmy imiona wybrane przed urodzeniem i obie wyskoczylysmy w swoje imieniny
![]()
Każdy powód jest dobryZa to w Wielkopolsce to wszystko imieniny, urodziny czasami aż za dużo![]()
Mam dobra kolezanke,ktora ma takie imie jak twoje + 24 lipca to oficjalna data porodu mojego Sloneczka.Właśnie widziałam, że Emilii i LucynyU mnie tylko imieniny mój w czerwcu a ja 24 lipca
![]()
Mnie się podobają tylko, że siebie w ogrodniczkach nie widzę.Link do: Ogrodniczki dżinsowe ciążowe, wąskie nogawki co mówicie dziewczyny fajne?
Ale zbieg okolicznościMam dobra kolezanke,ktora ma takie imie jak twoje + 24 lipca to oficjalna data porodu mojego Sloneczka.
Gdybym nie miała w urodziny też bym nie wiedziałaSyna imieniny akurat wiem, bo to moje ulubione święto 17 marca
Tylko w Polsce raczej się go nie obchodzi
![]()

A ja nigdy nie miałam ale podobają mi sięMnie się podobają tylko, że siebie w ogrodniczkach nie widzę.