Wronka199
Fanka BB :)
A jaka branza??Też wczoraj byłam z L4 w pracy i akurat była wizyta dyrektora regionalnego i audyt brrr. Super mieć wolne
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jaka branza??Też wczoraj byłam z L4 w pracy i akurat była wizyta dyrektora regionalnego i audyt brrr. Super mieć wolne
![]()
Ja wracałam bardzo bolesnie. Może nie zupełnie do tego co było ale czułam jak mi się znowu biodra schodzaA to się później wraca? [emoji16][emoji16]
![]()
Chyba tak nie jest. Wydaje mi się, że dzieci reagują na wzrost glukozy we krwi, chyba nie odczuwają smaków jeszczeChyba, że się mylę. A co do czosnku ja bardzo lubię, ale w ciąży mnie od początku odrzuca.
![]()
Patrzałki przepiękne [emoji173][emoji7][emoji7]Ja mam jeszcze Gustawa [emoji4]![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jaka to rasa ? [emoji16][emoji16]Ja mam jeszcze Gustawa [emoji4]![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też [emoji6]Myślisz?Ja to dalej łudzę się, że u mnie będzie porządek
![]()
Karolina mówiła, że ChihuahuaJaka to rasa ? [emoji16][emoji16]
![]()
Amelis delti , jestem zadowolona lekko się prowadzi i bardzo skretny , przy synku też kiedyś taki miałam tylko w innym kolorzeSuper, że wszystko okMój Mały
też szaleje ostatnio praktycznie co wieczór i nad ranem koło 4-5 najbardziej go czuję leżąc na boku. Pochwal się wózkiem![]()