reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Niestety na tym etapie siedzenie nie jest najlepszą pozycją... [emoji20]

0d1yrjjgtd95fou3.png
No niestety, chyba powoli się zaczynają pobolewania pleców :( Ale te 9 razy jeszcze wytrzymam :)

reklama
A jakoś leci .mała przez ostatnie dni ostro szaleje w brzuchu i non stop się kręci od rana do wieczora ją czuje..z obydwu stron brzucha czasem chyba musi nogi prostować i ręce do góry podnosić albo szpagaty takie robi.. :DJakoś wydaje mi się że od zawsze jestem w ciąży tyle to już trwa a gdzie jeszcze do końca tyle czasu ..:p
I wkoncu mam na plusie 1 kg od początku ciąży, z czego się ciesze to może i wyniki się poprawia bo mam anemię :)wczoraj kupiłam wózek ale używany 2w1 za 550 zł. A awatar zmieniłam bo juz patrzeć na siebie nie mogłam :p
Dzięki za pamięć :* :)
To mamy tyle samo na plusie, też przybrałam kilogram :D
Kochana szaleje, to i mama szczęśliwa :)
A jak się czujesz przy tej anemi ? Zaglądaj do nas częściej, pisz co słychać :) my chyba ten sam tydzień mamy. :) To super okazja. Pochwal się zdjęciami kiedyś :p

No no chce mi się tam znów jechać... I znów muszę zapłacić??? Kuźwa no.. Wiem że to grosze ale tam grosz tu grosz i się uzbiera :/ nie wiem w ogóle czy dziś dam radę... Najwyżej w pon rano.. Do 15.30 powinnam mieć wyniki. Bo po tej h mam wizytę

p19u3e3k4whbie7a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A nie robią za darmo? Przecież to nie Twoja wina, że tak długo krew leżała w probowce

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry