olaaa7
Fanka BB :)
No niestety, chyba powoli się zaczynają pobolewania plecówNiestety na tym etapie siedzenie nie jest najlepszą pozycją... [emoji20]
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No niestety, chyba powoli się zaczynają pobolewania plecówNiestety na tym etapie siedzenie nie jest najlepszą pozycją... [emoji20]
![]()
Oddział czy centrala? [emoji6]Aha[emoji13] a ja bankowosc 6 lat i tez już nie wracam[emoji13][emoji13] szukam czegos mniej stresujacego
![]()
To mamy tyle samo na plusie, też przybrałam kilogramA jakoś leci .mała przez ostatnie dni ostro szaleje w brzuchu i non stop się kręci od rana do wieczora ją czuje..z obydwu stron brzucha czasem chyba musi nogi prostować i ręce do góry podnosić albo szpagaty takie robi..Jakoś wydaje mi się że od zawsze jestem w ciąży tyle to już trwa a gdzie jeszcze do końca tyle czasu ..
I wkoncu mam na plusie 1 kg od początku ciąży, z czego się ciesze to może i wyniki się poprawia bo mam anemięwczoraj kupiłam wózek ale używany 2w1 za 550 zł. A awatar zmieniłam bo juz patrzeć na siebie nie mogłam
Dzięki za pamięć :*![]()
Haha jeszcze Justkiem nigdy nie byłam [emoji16][emoji16][emoji16] nie ma za coDzięki Justku[emoji8]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Franczyza niestety. Za mala miejscowość na oddzialOddział czy centrala? [emoji6]
![]()
A nie robią za darmo? Przecież to nie Twoja wina, że tak długo krew leżała w probowceNo no chce mi się tam znów jechać... I znów muszę zapłacić??? Kuźwa no.. Wiem że to grosze ale tam grosz tu grosz i się uzbiera :/ nie wiem w ogóle czy dziś dam radę... Najwyżej w pon rano.. Do 15.30 powinnam mieć wyniki. Bo po tej h mam wizytę
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Niestety, niech mu się szybko kończy ten wiek.. na zdjęcie czekam z niecierpliwościąTaki wiekjak będzie miał 26 to już będzie normalny [emoji16] a ja zdjęcie w środę zrobię [emoji16] tak jak do tej pory co 3 tygodnie [emoji16]
![]()
Jaka to rasa ? [emoji16][emoji16]
![]()
Mi strasznie ciarpna plecy jak wlosy myje. Bo musze się schylić nad wanneNo niestety, chyba powoli się zaczynają pobolewania plecówAle te 9 razy jeszcze wytrzymam
![]()