reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja wracałam bardzo bolesnie. Może nie zupełnie do tego co było ale czułam jak mi się znowu biodra schodza
Oj ja mam z natury szerokie więc wolę by bolało, ale się zeszło do tego co było lub nawet i wiecej bym się nie obraziła hihihi

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
To u nas podobnie z oczami, tylko ja mam zielone, a M takie niebiesko-zielone, zalezy jak swiatlo pada[emoji6] I mloda ma po nim. I tak na prawde nie wiem jakie ona ma[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Mój facet też ma zielono niebieskie w zależności od światła [emoji16] moim zdaniem bardziej zielone, ale w dowodzie ma niebieskie [emoji16] liczę na to, że córcia będzie miała jego oczy choć mojemu podobają się moje i ma hopla na punkcie brązowych

f2w39n7303c24ozn.png

Ja kupiłam dzisiaj dwie czekolady, rogalika, 4kitkaty, trzy Grześki, jednego zająca, dwa Kinder bueno, dwie paczki chipsów. Mam nadzieję , że nie zjem wszystkiego w jeden dzień :D:D

Klaudia, niemożliwa jesteś :D

One w pasie maja gumkę można coś tam oszukać ale na żywo widać ze jest [emoji23]

Taaaaa jasne :p

No niestety tętno coraz słabsze i albo samo pójdzie albo rodzic bd jejciu strasznie jej współczuję [emoji22]

Strasznie przykre jest czytanie takich informacji, tym bardziej teraz kiedy każda z nas wie co można czuć :(

reklama
Do góry