Marika92
Fanka BB :)
Nie będę płaciła drugi razAle chyba nie powinbas placic drugi raz? Nie mowili nic? Mi od tazu powiedziala, ze nic nie place.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
..
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie będę płaciła drugi razAle chyba nie powinbas placic drugi raz? Nie mowili nic? Mi od tazu powiedziala, ze nic nie place.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Ślicznie ci w niejPrzyszły mi hiszpanki dziś na sklep tak mysle czy nie zostawić sobie jak myślicie nie wygladam za tragicznie???![]()
![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję tylko, że z rozmiarem trafiłam bo w bonprix to tak roznie z tymi rozmiarami. Ale przyjdą to sie dowiemBardzo ladne marzą mi się takie[emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie tak suszy od dziecka, a cukrzycy nigdy nie miałam.Mnie tez, a nie mam cukrzycy[emoji6] Ale to chyba przez moje zatoki.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
[emoji110] [emoji110] [emoji110] za wizytęWitajcie[emoji3]
Zycze powodzenia dzis na wizytach!
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
SlodziaczekJa mam jeszcze Gustawa [emoji4]![]()
Cudna piłeczkaWogole dziś zaczęłam 27tydz waga od 2 tyg stoi w miejscu woec chociaż tyle dobrego
![]()
Pierwsze słyszę , żeby tak się działo z krwią w laboratorium :/Muszę iść jeszcze raz na morfologie... Krew w probówce skrzepła :/ tylko średnio mam miejsce żeby mi krew pobrali :/ jestem zła
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super wygladasz!Przyszły mi hiszpanki dziś na sklep tak mysle czy nie zostawić sobie jak myślicie nie wygladam za tragicznie???![]()
![]()
![]()
To Twój będzie miał zadanie Cię wymasowac wieczorem [emoji1]Tak siedzę i siedzę i zaczęły mnie boleć plecy![]()
W sumie, to jakbyś ty miała brązowe, to młoda mogłaby mieć większy "zakres" kolorystycznyOmg, az tyle kolorow?! To M ma tylko zielono-niebieskie[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017