[emoji20]Tez tak uwazam.
Moja mloda po wypiciu laktozy nie mogla pic przez cale badanie, a trwalo 4 godziny.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Jeszcze dorosły szybciej to zrozumie, dziecku trudniej [emoji20]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji20]Tez tak uwazam.
Moja mloda po wypiciu laktozy nie mogla pic przez cale badanie, a trwalo 4 godziny.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Justek a powiedz mi jak Twój pępek ? Bo mój zmienia kształt jakiś taki podłużny się robi od jakiegos czasu jakby na boki się rozchodzil i zamyka [emoji23]Haha jeszcze Justkiem nigdy nie byłam [emoji16][emoji16][emoji16] nie ma za co
![]()
Ruszy się - sporo dzieci taka dawka glukozy usypia.. [emoji6]Hej, po glukozie w porządkusmakowało jak ciepły, wygazowany sprite [emoji14]
przyjechałam do domu zjadłam bułkę i jest mi dobrzemyślałam, ze Nikoś będzie szalał po glukozie ale go chyba uspała
bo się jeszcze dziś nie ruszył
![]()
Brązowy kolor jest zawsze genem dominującym czasami się zdarza że gen recesywny ma sile taka, że nie zostanie do konca zepchnięty przez ten, który dominuje dlatego są oczy różnokolorowe albo dwa rozneW sumie, to jakbyś ty miała brązowe, to młoda mogłaby mieć większy "zakres" kolorystyczny
Ciekawe, czy takie "zmiennokolorowe" oczy to gen dominujący czy recesywny [emoji23]
![]()
Oczywiscie z mężem. Niech sie uczy jak uspokoic zone[emoji13][emoji13] pisalam ostatnio ze znajoma ktora rodzila w szpilatu ktory wybrałam i jest bardzo zadowolona z opieki i porodu. Bez problemu znieczulenie dostala wiec mniej sie denerwuje[emoji13]Fajnie [emoji106]
Ciekawe, jak będzie u ciebie
A idziesz sama czy razem idziecie? [emoji6]
![]()
Pewnie mała się gdzieś tam położyła i Ci uciska [emoji8]Dziwnie się dziś czuje jak oddycham mocniej czy chodzę to ciągnie mnie tak pod pepkiem :/
Niestety, niech mu się szybko kończy ten wiek.. na zdjęcie czekam z niecierpliwością![]()
[emoji23] dobreAle chociaż trzymają się jakiejś tonacji [emoji6]
Ale przyznam, że czasem bywa z tego powodu zabawnie [emoji23]
Kiedyś na imprezie taki jeden gapił mi się w dekolt, mówię mu, żeby się tak nie gapił, to on mi na to, że przecież w oczy mi patrzy... To ja zamknęłam oczy i pytam, jaki mam kolor [emoji23]
Zaczął kombinować, że ciemno, i w ogóle, a najlepsze jest to, że tak naprawdę jakiego by nie podał, to nie mogłabym zaprzeczyć [emoji23]
![]()
Śliczne, i super wyglądasz [emoji106] [emoji106] [emoji106]Przyszły mi hiszpanki dziś na sklep tak mysle czy nie zostawić sobie jak myślicie nie wygladam za tragicznie???![]()
![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Supersukienkę dziś w lumpku kupilam [emoji16] i właśnie idzie do prania![]()
![]()