Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Chyba na jeżyka będziesz posadzona Kinia kto to widział tak się zachowywac[emoji23]No ja nie wiem jak mogłaś się tak paskudnie zachować [emoji16][emoji16][emoji16]
![]()
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba na jeżyka będziesz posadzona Kinia kto to widział tak się zachowywac[emoji23]No ja nie wiem jak mogłaś się tak paskudnie zachować [emoji16][emoji16][emoji16]
![]()
Ja zawsze wkrajam sobie cytrynę do dzbanka do.tego woda i wchodzi... Takim sposobem ost 3 litry wody wypilam[emoji13] ale i tak wygrywa pepsiNo nie wiem gdzie ale ja tam żadnego hipopotamka nie widzęZa to super laskę z brzuszkiem.
Tak, tak namawiaj do złego
DziękujęZamierzam wprowadzić na dobre zwyczaj picia wody przynajmniej te 1,5 l na dzień
![]()
TakA jest w szpitalu ?![]()
Czyli nic złego się niedzialo [emoji23] kolejna okazja żeby kupić nowe [emoji23]Nasz malutki też wczoraj na wizycie był główką w dół
Haha [emoji14] Okropna jestem, jeszcze się nie urodził a ja już mu odmawiam
Też wkładam do pralki ale niestety po kilku takich praniach trampki zaczęły się lekko rozchodzić.
Drazni się z Tobą [emoji2]Moja mnie kopię bo się najadłam ale jak chciałam nagrac to oczywiście cisza hahaha a tak co chwilę kopniak
_agnieszka_, myślałam, że spanie to zaraz po a nie tyle godzin po
Ja spałam parę godzin po, właśnie w takiej porze prxedobiadowej, jak się położyłam "na chwilę" przed obiadem [emoji23]_agnieszka_, myślałam, że spanie to zaraz po a nie tyle godzin po
RacjaCzyli nic złego się niedzialo [emoji23] kolejna okazja żeby kupić nowe [emoji23]
Zawsze tak jest, takie małe a już uparteDrazni się z Tobą [emoji2]
Mi maz plecie do spania. Co prawda zwykly warkocz ale zawsze to cos[emoji3] za kazdym razem sie smieje ze jak w greyu [emoji23]A ja nie umiem dobieranego ech... A na sobie ciężko się uczyć
![]()