olaaa7
Fanka BB :)
Mnie teraz troszkę przeszło, ale koło 11-12 zawsze mam kryzys.Mnie tez bierze spanie już siedzę i tak zamulam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie teraz troszkę przeszło, ale koło 11-12 zawsze mam kryzys.Mnie tez bierze spanie już siedzę i tak zamulam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No chociaż to nic dziwnego lubimy mieć sporo takich samych rzeczy [emoji23] kolejna rzecz to żaden problem[emoji1] wkoncu mamy gang lipcowych Mamusiek[emoji2]Żebyśmy się tak samo nie wystroily hahahaha
Tak a w szpitalu wszystkie wystąpimy w tych samych koszulach [EMOJI28]No chociaż to nic dziwnego lubimy mieć sporo takich samych rzeczy [emoji23] kolejna rzecz to żaden problem[emoji1] wkoncu mamy gang lipcowych Mamusiek[emoji2]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Jezu czekać na śmierć własnego dziecka nie no to jest koszmar [emoji20]
RacjaNo chociaż to nic dziwnego lubimy mieć sporo takich samych rzeczy [emoji23] kolejna rzecz to żaden problem[emoji1] wkoncu mamy gang lipcowych Mamusiek[emoji2]
Nawet nie chce sobie tego wyobrażać...Jezu czekać na śmierć własnego dziecka nie no to jest koszmar [emoji20]
Już pokazuje kto tu rządzi [emoji1]Zawsze tak jest, takie małe a już uparte[emoji5]
A weź mi nic nie mow tragedia to już 2 ciaza taka dość duża i straci znowu [emoji22]Jezu czekać na śmierć własnego dziecka nie no to jest koszmar [emoji20]
To jest niewyobrazalneJezu czekać na śmierć własnego dziecka nie no to jest koszmar [emoji20]
A w pierwszej co się stało?A weź mi nic nie mow tragedia to już 2 ciaza taka dość duża i straci znowu [emoji22]
![]()