Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Dokładnie haha i dzieci też poubierane tak samo [emoji2]Tak a w szpitalu wszystkie wystąpimy w tych samych koszulach [EMOJI28]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie haha i dzieci też poubierane tak samo [emoji2]Tak a w szpitalu wszystkie wystąpimy w tych samych koszulach [EMOJI28]
Jeszcze zamiast jej jakoś pomoc to każą czekać w cierpieniu a.potem ma rodzici masakraA weź mi nic nie mow tragedia to już 2 ciaza taka dość duża i straci znowu [emoji22]
![]()
No nastepna rzadzicielka jak starsza siostraJuż pokazuje kto tu rządzi [emoji1]
A wcześniej też problemy z wodami? A robiła jakieś badania po tamtej stracie? Dla matki nie ma nic straszniejszego jak śmierć własnego dziecka [emoji20]A weź mi nic nie mow tragedia to już 2 ciaza taka dość duża i straci znowu [emoji22]
![]()
Czyli teraz jak zrobią gang z siostra to nie będziesz miała już nic do powiedzenia przykro mi [emoji1]No nastepna rzadzicielka jak starsza siostra [emoji5]
Straszne naprawdęTez nie utrzymala
![]()
Zwykly to ja umiem [emoji16]Mi maz plecie do spania. Co prawda zwykly warkocz ale zawsze to cos[emoji3] za kazdym razem sie smieje ze jak w greyu [emoji23]
![]()
Niby wszystko ok kurde tak jej ciężko dopiero się pozbierali po tamtej stracie a tu kolejna [emoji22]A wcześniej też problemy z wodami? A robiła jakieś badania po tamtej stracie? Dla matki nie ma nic straszniejszego jak śmierć własnego dziecka [emoji20]