G
gosc12
Gość
A to ty tak daleko już jestesHaha dobre![]()
![]()
A Młody znowu zamiast spać to fika delikatnieOd tego zaczętego 27 tygodnia czuję go już nawet jak siedzę co wcześniej się nie zdarzało
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to ty tak daleko już jestesHaha dobre![]()
![]()
A Młody znowu zamiast spać to fika delikatnieOd tego zaczętego 27 tygodnia czuję go już nawet jak siedzę co wcześniej się nie zdarzało
![]()
Poważnie?! Nawet nie pomyślałamW większości sklepów, nawet lidl/biedronka mają [emoji6]
![]()
Ja wczoraj byłam cały dzień senna po tej glukozie._agnieszka_, myślałam, że spanie to zaraz po a nie tyle godzin po
Zaraz w końcu do domkutylko po drodze żebym nie zapomniała wpaść do pokrzywę
A w ogóle, pokrzywę można kupić w aptece? Czy tylko w zielarskim?
Dziś mamy 26+4A to ty tak daleko już jestesto ja w sumie nie mam tak źle z ruchami, bo jak kopie to czuje czy siedzę, leżę czy stoję
bo jak się schowa to nie wiem czy kopie ale nie czuję czy śpi
DziękujęW aptece masz takie w saszetkach herbaty w zielarskim liście
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My też [emoji7] chciałabym żeby już 36+4 bylo [emoji7]Dziś mamy 26+4![]()
Super jestZobacz załącznik 844798 Zobacz załącznik 844797 Zobacz załącznik 844797 Zobacz załącznik 844798
Nie mam swoichniestety zdjeć bo wozek będziemy dopiero odbierać czerwiec/lipiec.
Kupiliśmy Uppababy Vista w sumie nie braliśmy my go nawet pod uwagę, cena nas odstraszałaale był na przecenie, gdybym chciała w innym kolorze cena niestety rosła o conajmniej £200 takze stwierdziliśmy ze bierzemy ten kolor wcale nie jest taki zły
![]()
FajneLink do: Ogrodniczki dżinsowe ciążowe, wąskie nogawki co mówicie dziewczyny fajne?
O kurde, to pewnie kręgosłup cierpi!Ja już w ciąży ok 6 rozmiarów na plusie [emoji20]
![]()
Tak [emoji5]Poważnie?! Nawet nie pomyślałamMuszę się rozejrzeć. A to gdzieś przy herbatach?