reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A to 2,5 TC dalej ode mnie [emoji14]

Super zakupy :)

Zobaczymy z czasem jak to będzie :) na pewno będę miała porządek, nie mogłabym inaczej :)

To już dwie rzeczy masz z głowy :)
A taka butelka antykolowa też się nada na wodę ? Czy lepiej kupić inna zwykła ?

Denerwujące. Może za duO osób na forum i tak się robi :/
Myślę, że jak najbardziej się nada, zwłaszcza, że nie będę dawać nie wiadomo ile wody, a karmić chcę piersią [emoji6]
Ale dokupię pewnie ten komplet Tommy tipie

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dziękuje :***
A myślicie , że te bóle kręgosłupa i nóg które już trwają z tydzień bez przerwy są bezpieczne ?:(

Ja też :D ciekawa jestem jak wyglądają nasze dzieciaczki :)

Haha , dobre :D a co mój ostatnio wymyślił xd że slyszal w radiu, że podobno wchodzi czy wszedł zakaz karmienia mlekiem modyfikowanym dziecka, że na takie mleko będzie na receptę od lekarza ginekologa. A tak to , kobiety które mają więcej mleka będą oddawały gdzieś tam i te które nie mają beda karmiły swoje dzieci mlekiem innych matek. Ale w ogóle mu w to nie uwierzyłam. Trochę głupie mi się to wydaje, na pewno bym się na coś takiego nie zgodziła :/

Ja dzisiaj też mam szynkowe :D ale póki co leżę i ruszyć się nie mogę :hmm:

Ja noszę push up i takich nie mam :D

Ja też :D całe puszki kupowałam przed ciążą , ale coś dawno nie jadłam [emoji14] zapomniałam o tym smakolyczku :D
Wiesz co Klaudia w szpitalu mówili mi że jak cały czas boli kręgosłup biodra itd tzn że poprostu wszystko się poszerza, niebezpieczne są bóle które np lapia co jakiś czas i odpuszczają to mogą być skurcze krzyżowe, ale nie chce Cię w błąd wprowadzić. Chociaż myślę , że teraz rosniemy na potęgę i każda partia naszego ciała z nami[emoji16]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale żeby nie było, że cały dzień nic nie zrobiłam, tylko śpię i siedzę na forum, to skończyłam skrzyneczkę dla Hani [emoji6]
Tzn Hania ją dostanie dużo później, na razie jest na moje "Haniowe" skarby - test ciążowy, fotki z usg, później dorzucę kilka pamiątek z okresu niemowlęctwa, pierwszy ząbek itd [emoji6]
W sumie nie jest duża - do środka poszedł niecały arkusz (A3) filcu ;)

A wygląda tak:
9fbecf2f21f43635db67a02232779dc4.jpg
7254b76597ee1ff17a8879ba0a71f813.jpg
279bffb46cd6d79d80c2d0df0b49d792.jpg
d4737104b07e3d99033ec9edd6fbef89.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry