reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mój przede mną był z dziewczyną 5lat, mówił , że to nie to związek , a więzienie i mam mu nie przypominać. A miała tak wielkie cycki, że cieszy się , że ja mam małe jędrne :D i wkurza się jak marudzę, a marudzić pewnie będę zawsze :(

A ja nie wiem co mojemu się podoba bardziej , czy piersi czy pupa. Bo jak pytam to zawsze mówi ,że moje ciało.
I weź tu się dowiedz co kolwiek :D
No wiadomo, że mu się Twoje ciało podoba bo by z Tobą nie był [emoji23] zapytaj go, która część ciała zwraca jego największą uwagę :) a poza tym to podczas gry wstępnej też widać gdzie lubi sie dłużej skupić [emoji16][emoji16] no i podczas seksu ... Kiedy mu idzie najszybciej... Gdy jaki ma widok przed oczami [emoji23][emoji23][emoji23] a co do jego byłej widocznie miała duże flaczki... I mu zbrzydly po niej [emoji23][emoji23] albo lubi małe bo są tacy faceci

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Mam pytanie, zwłaszcza do "bardziej doświadczonej" części... [emoji15]
Szukam pomysłu na prezent dla 4-latka... Ale jakiś drobiazg, fajnie byłoby, gdyby to było coś, co można zrobić samodzielnie, a jeśli nie, to coś, co da się w miarę łatwo kupić (O może pojechać jutro w razie czego gdzieś do sklepu)
Ma to być jakiś drobiazg, i najlepiej jakiś fajny, kreatywny, itd... [emoji15]
(nie ma szans, nie kupię słodyczy itd)
(i nie wiem, czym się interesuje, jakie bajki lubi itd...[emoji15])
Możecie podratować jakimś pomysłem...?

0d1yrjjgtd95fou3.png
1523031887-b175466fc41e6a8c-aaaaaa.jpeg
ja kiedyś widziałam taki pomysl :) a dać możesz same dyszki

f2w39n7303c24ozn.png

Nieee, to ja poza sałatą, która będzie za chwilę, to potem jakieś kanapki za ok 2h, i jak O wróci z budowy to coś lżejszego, pewnie owoce [emoji6]
A, i jeszcze odrobinę zupy ogorkowej dk dokończenia mam, ale to wyjdzie z pół miseczki, więc gdzieś "w między czasie" zjem [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja to do 18 to czesto jem☺️ teraz kolacja, czasami jeszcze jogurt naturalny

Szukam pomysłu na prezent dla 4-latka... Ale jakiś drobiazg, fajnie byłoby, gdyby to było coś, co można zrobić samodzielnie, a jeśli nie, to coś, co da się w miarę łatwo kupić (O może pojechać jutro w razie czego gdzieś do sklepu)

0d1yrjjgtd95fou3.png
A tak w ogóle jaka okazja ? I ewentualnie a kwota?

f2w39n7303c24ozn.png

1523031887-b175466fc41e6a8c-aaaaaa.jpeg
ja kiedyś widziałam taki pomysl :) a dać możesz same dyszki

f2w39n7303c24ozn.png
Faaajne, ale moim zdaniem nie jako drobiazg dla 4-latka [emoji15]
No i nie jestem zwolennikiem dawania gotówki, poza większymi imprezami, z których faktycznie coś można "zebrać" (śluby, komunie, okrągłe urodziny itd)

Z kupionych rzeczy zastanawiam się nad kredkami, albo czymś w tym stylu, co myślicie? Dla 4-latka powinny być ok?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Faaajne, ale moim zdaniem nie jako drobiazg dla 4-latka [emoji15]
No i nie jestem zwolennikiem dawania gotówki, poza większymi imprezami, z których faktycznie coś można "zebrać" (śluby, komunie, okrągłe urodziny itd)

Z kupionych rzeczy zastanawiam się nad kredkami, albo czymś w tym stylu, co myślicie? Dla 4-latka powinny być ok?

0d1yrjjgtd95fou3.png
1523032250-0f0453d87091d465-aaaaaa.jpeg
słoik na kredki :) zrób to sam i drobiazg :) zwierzątko kupić łatwo i pomalować

f2w39n7303c24ozn.png

0d1yrjjgtd95fou3.png
Link do: Bob Budowniczy, Plac budowy, zestaw z piaskiem kinetycznym może coś takiego

0d1yrjjgtd95fou3.png
A nie doczytalam, że drobiazg to może sam piasek kinetyczny albo ciastolina

reklama
A tak w ogóle jaka okazja ? I ewentualnie a kwota?

f2w39n7303c24ozn.png
4 urodziny, ale w założeniu nie robimy sobie prezentów (rodzina się rozrosła, ponad 20 osób, więc prezenty tylko dla bliższej części rodziny albo na większe okazje) - dla dorosłych zwykle coś w cenie kawy czy butelki wina, więc raczej drobiazg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry