reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No wiadomo, że mu się Twoje ciało podoba bo by z Tobą nie był [emoji23] zapytaj go, która część ciała zwraca jego największą uwagę :) a poza tym to podczas gry wstępnej też widać gdzie lubi sie dłużej skupić [emoji16][emoji16] no i podczas seksu ... Kiedy mu idzie najszybciej... Gdy jaki ma widok przed oczami [emoji23][emoji23][emoji23] a co do jego byłej widocznie miała duże flaczki... I mu zbrzydly po niej [emoji23][emoji23] albo lubi małe bo są tacy faceci

f2w39n7303c24ozn.png

No niby lubi małe, bo tak zawsze twierdził ale jak podrosły to zwraca to jego uwagę , a podczas stosunku skupia najszybciej mu idzie jak widzi piersi, ale to dlatego , że ja tylko w takiej pozycji lubię i mogę. On lubi i chciał by najczęściej od tyłu bo widzi tyłek ale od tyłu , nie , że stosunek analny bo takiego nigdy ze mną nie doświadczy :D wiec, nie wiem co skupia jego największą uwagę. Muszę spytać jak przyjedzie :D haha :p

reklama
1523036093-2801f77e5aa12a13-aaaaaa.jpeg

To i ja dołączam z frytkami [emoji23]
Ale zapinam woda [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No tak żeby chociaż trochę było fit :D

Myślicie że taka sukienka się nadaje do brzuszka czy nie bardzo?

Załączniki

• Screenshot_20180406-193856.png
    Screenshot_20180406-193856.png
    130,2 KB · Wyświetleń: 55
No niby lubi małe, bo tak zawsze twierdził ale jak podrosły to zwraca to jego uwagę , a podczas stosunku skupia najszybciej mu idzie jak widzi piersi, ale to dlatego , że ja tylko w takiej pozycji lubię i mogę. On lubi i chciał by najczęściej od tyłu bo widzi tyłek ale od tyłu , nie , że stosunek analny bo takiego nigdy ze mną nie doświadczy :D wiec, nie wiem co skupia jego największą uwagę. Muszę spytać jak przyjedzie :D haha :p
Nooo rozumiem [emoji16] musisz zapytać

f2w39n7303c24ozn.png

Dziewczyny... Jestem dziś tak zalatana.. Mam już dosyć :( w ogóle mi się nie chce iść na to wesele... Co mam ubrać na poprawiny????

Muszę się spakować na dwa dni a już nie mam sił a wyjazd rano a później czeka mnie pakowanie mieszkania na co mam - o czym się dowiedziałam - dwa dni - pon i wt bo we wt wieczorem M znów wybywa do Oslo... Już mam dość. już dziś w aucie ryczałam bo nie mam sił na nic :(

p19u3e3k4whbie7a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Nie smutaj się...
Zrób zdjęcia w sukienkach, które masz i wrzuć, pomożemy wybrać ;)
Na poprawiny nie musi być aż taka elegancka sukienka, więc na pewno coś znajdziesz i będziesz ślicznie wyglądać [emoji106]

Zobaczysz, ze wszystkim sobie poradzisz.. <brakuje przytulającej emotki... >

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Normalnie chyba mam kumulacje złych emocji... Za dużo na raz... Do tego jestem niezdarna w mało czym mogę pomóc a tyle chciałabym zrobić a nie mam siły.. :/

p19u3e3k4whbie7a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry