G
gosc12
Gość
Może po wczorajszych spacerach ?Ale mnie dzisiaj w pachwinach boli ledwo chodzę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może po wczorajszych spacerach ?Ale mnie dzisiaj w pachwinach boli ledwo chodzę
Ja też [emoji23]![]()
To i ja dołączam z frytkami [emoji23]
Ale zapinam woda [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie takMoże po wczorajszych spacerach ?
Najważniejsze - musi być w dobrym rozmiarze, wtedy miska nie rozpłaszcza, tylko faktycznie zbieraI te staniki mają taką kieszonkę na wkładkę modelująca tak ? I lepiej piersi wyglądają ?
Zaraz będzie dzień dzieckaTylko jeszcze O muszę wysłać do sklepu z zabawkami, a nie wiem, czy dzisiaj wracając z budowy znajdzie otwarty
Mieszkam na zadupiu, i że sklepami krucho
Ale jak nie zdążę zrobić teraz, to zrobię na jakąś następną okazję, a niedługo znowu coś będzie [emoji6]
![]()
Nie bądź smutna... Zobaczysz, jutro będzie lepiej [emoji106]@Karla88 raczej nie... A M będzie wtedy dalej kładł panele.... Szczerze to mam tak dość już tego remontu, wszystko na wariata, do tego to wesele, w kopertę też trzeba dać a to przyjaciel M... Ciągle coś.. Wiecznie jakieś wydatki.. I doby brakuje.. Też się szybko męczę, bolą mnie nogi.. Brzuch jak za dużo robię..jestem dziś smutna
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
NooSzkoda tylko , że samemu nie da się sobie zrobić pięknych zdjęć [emoji16]
![]()
Jasne, o ile gumka jest poniżej, żeby nie uwierałaNo tak żeby chociaż trochę było fit
Myślicie że taka sukienka się nadaje do brzuszka czy nie bardzo?
Wiem co czujesz... O jeździ na budowę, a ja naczyń sama nie jestem w stanie umyć...Normalnie chyba mam kumulacje złych emocji... Za dużo na raz... Do tego jestem niezdarna w mało czym mogę pomóc a tyle chciałabym zrobić a nie mam siły.. :/
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Podłączam się do pytaniaDziewczyny zamawialyscie na allegro spodnice?? Chcialam sobie zamowic ale szukam sprawdzonych[emoji3][emoji3]
![]()